Još uvek zakoniti suprug Tanje Savić o pevačicinom povratku u Srbiju sa sinovima: Neka ih Bog čuva!

20.06.2021

12:45 >> 13:03

0

Autor: M. Gudžulić

Posle i više od godinu dana, poznata majka sastala se sa svojim naslednicima i zagrlila ih, a zatim i krenula sa njima u Srbiju. Dušan Jovančević, sa druge

Još uvek zakoniti suprug Tanje Savić o pevačicinom povratku u Srbiju sa sinovima: Neka ih Bog čuva!
Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić, posle više od godinu dana, ponovo je videla svoje sinove Maksima i Đorđa, a onda se zajedno sa njima iz Australije uputila u Srbiju. Njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević, sa druge strane, nada se da će porodica ipak uskoro biti na okupu i posle velike drame.

Pročitajte još:

– Želim im srećan put, da ih Bog čuva, da su mi samo živi i zdravi – oglasio se on za „Kurir”, pa nastavio: Volim ih sve troje više nego išta i da budemo svi zajedno što pre, kao što bi trebalo. Toliko od mene hvala. Pozdrav! Nemam više šta da dodam – zaključio je Dušan.

Podsetimo, Tanja Savić danas je pre podneva obavestila sve putem društvene mreže Instagram da će za malo više od dana zajedno sa sinovima već biti u Srbiji. Na ovaj način nema koga nije obradovala, posle velike borbe. I brojne kolege nisu ostale imune na emotivnu fotografiju, poput Slavice Ćukteraš, Jane, Milice Todorović, Dragane Mirković…

– Eto nas. Srećni. Nasmejani. Konačno zajedno! Beograde, stižemo za tačno 26 sati! – napisala je Tanja, uz zajedničku fotografiju s decom.

Tanja Savić sa sinovima, Tanja Savić Instagram screenshot

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti