Sram vas bilo da se u vašim godinama tako slikate! Goca Tržan prokomentarisala koleginicu (FOTO)

28.06.2021

19:26 >> 18:49

0

Autor: D. Božović

Tijana Dapčević je nakon porođaja uspela da smrša 45 kilograma, te sada često objavljuje fotografije kojima pokazuje svoju vitku figuru

Sram vas bilo da se u vašim godinama tako slikate! Goca Tržan prokomentarisala koleginicu (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tijana Dapčević uspela je da se reši viška kilograma, a kako sada ima liniju manekenke, ona je odlučila da postavlja fotografije kojima će pokazati svojim obožavateljima kako izgleda nakon što je smršala 45 kilograma.

Naime, kako letuje u Grčkoj, ona je na plaži pozirala u crnom kupaćem kostimu i sa maramom na glavi, a zbog njene fantastične figure nizali su se brojni komentari, a jedan je posebno privukao pažnju. Naime, Tijanina koleginica, Goca Tržan je u svom maniru prokomentarisala pevačicinu objavu.

– Gospodžooo. Ali sram vas bilo što se u vašim godinama ovako slikate – napisala je Goca Tržan u šali, stavljajući smajlije koji se smeju, a da joj pevačica nije zamerila dokazuje i njen komentar sa smajlijima koji plaču od smeha i srcima.

Dapčevićka je nedavno ispričala da se u trudnoći ugojila 45 kilograma, kao i da je pred porođaj imala čak 115 kilograma, ali to je za nju sada sve prošlost.

– Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo – rekla je pevačica ranije za „Hit Informer” i otkrila da joj svaki dan počinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, a da za ručak obično jede ćuretinu s povrćem i večera brancin ili oradu uz salatu:

G.G./ATAImages

– Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike