Peh Milice Todorović na promociji Vesne Dedić: Zaboravila tekst pesme, a onda sve naježila (VIDEO)

29.06.2021

20:56 >> 22:54

0

Književnica i novinarka je izabrala baš Todorovićevu da otpeva numeru koja prati radnju njenog romana

Peh Milice Todorović na promociji Vesne Dedić: Zaboravila tekst pesme, a onda sve naježila (VIDEO)
Copyright Vesna Dedić, Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović pojavila se večeras na promociji 13. romana Vesna Dedić koji nosi naziv „Izgubila sam sebe”. Preplanula, samo što je došla sa odmora iz Egipta, ona je u žutoj haljini pozirala za domaće paparace, a onda i pustila glas.

Vesna Dedić, Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako se Milica u prvi mah zbunila i na trenutak zaboravila reči pesme, govoreći kako joj se to nikada u životu nije desilo, kada je zapevala svi prisutni su se gotovo naježili.

Već na prve stihove, svi su zaboravili ovaj pevačicin peh. Ona se odmah unela u pesmu, a koliko ju je srčano otpevala pogledajte u nastavku.

Podsetimo, ranije je Vesna Dedić ekskluzivo za naš portal istakla da svaki njen roman prati i pesma, a ovoga puta spisateljica je tu čast ukazala Todorovićevoj koja je otpevala numeru po istoimenoj knjizi.

24sedam/Danica Božović

– Ove godine sam pozvala hitmejkera, fenomenalnu pesnikinju i tekstopisca Jelenu Trifunović i napisala je baladu “Izgubila sam sebe”, odmah smo izabrali da je otpeva Milica Todorović. Pesma je strašno zahtevna i u maniru mjuzikla, kao one najtužnije balade koje se završavaju mjuziklom koji pokazuje svu tragediju jedne ljubavi. Milica ima fantastične glasovne mogućnosti, sa druge strane ima iskustva na velikoj sceni kada je reč o izvođenju mjuzikla. Potrebna je pevačica koja može glumački da dočara tu patnju, a ne samo muzički. Milica je u tome fenomenalna – rekla nam je Vesna.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike