Frano Lasić iskreno o ljubavi, braku i očinstvu: Sin me je podmladio!

03.07.2021

11:07 >> 11:03

0

Glumac, zajedno sa suprugom Milenom koju obožava, uživa dok posmatra naslednika kako raste

Frano Lasić iskreno o ljubavi, braku i očinstvu: Sin me je podmladio!
Copyright Milena i Frano Lasić ATAImages/M. M.

Frano Lasić, pored glume koja mu je životni poziv, za najveće bogatstvo smatra sina, kog je dobio u braku sa 30 godina mlađom izabranicom Milenom.

Pročitajte još:

Par je, inače, naslednika dobio krajem novembra prošle godine i dali su mu ime Nikolas.

– Imam predivnu suprugu Milenu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i to je jednostavno nekako bio logičan sled naše veze. Mi smo osam godina u vezi i tako smo hteli. Kao da sam ponovo rođen. Srećan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija sa malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako vam se smeje, to je predivno – otvorio je dušu Lasić, pa dodao kako ga je sin podmladio.

– Jeste. Naravno – iskren je bio on u razgovoru za „Blic”.

Frano Lasić Foto:ATAimages/Antonio Ahel

Podsetimo, posle prvog braka s Majom Nikšić, sa kojom je dobio sina Janka, glumac se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao svega tri nedelje. Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao – da li da ponovo stane pred matičara ili ne, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece. Međutim, kako mu je i taj brak propao, Milena je po svemu sudeći glumčev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama, prenose često mediji.

Njima razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem.

– Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos – rekla je jednom prilikom lepa Beograđanka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike