Taj čovek je pratio moju decu ceo dan! Blejk Lajvli van sebe: Na šta ste spali, ne mogu da verujem!

17.07.2021

08:35 >> 08:28

0

Čim su paparaco fotografije ćerki ugledale svetlost dana, glumica je brzo ispričala kako je u stvari prošla

Taj čovek je pratio moju decu ceo dan! Blejk Lajvli van sebe: Na šta ste spali, ne mogu da verujem!
Copyright Blejk Lajvli Profimedia

Blejk Lajvli šokirala je javnost pošto je objasnila kako je u stvari prošla dok je šetala s ćerkama, a jedan paparaco ih pratio. Fotografije dece ubrzo su ugledale svetlost dana na jednom stranom portalu, a glumica tek nije časa časila, već se javno požalila u okviru njihove Instagram objave pošto su devojčice Džejms, Inez i Beti bile poređane uz fotografiju poznate majke koja se osmehuje i maše, a ta montaža je, po njenom mišljenju, „oličenje neukusa”.

– Taj čovek je pratio moju decu, ceo dan. Iskočio bi odnekud, pa se ponovo krio. Jedan stranac mu je na ulici na kraju uputio par reči jer nije mogao da podnese taj prizor – objašnjavala je ona u Instagram komentarima, prenose strani mediji, dok je ona smireno pokušavala da se približi fotografu i zamoli ga da prestane da ih juri.

On bi, međutim, bežao od čuvene glumice, pa se „krišom vraćao da uhvati još koji kadar”.

– Nego, jel vi pitate te ljude šta su u stvari „uhvatili”, kad im plaćate za fotografije dece? Ne mogu da verujem da ste spali na tako niske grane. Volela bih da znam, zaista, da li pitate bilo šta ili vas jednostavno nije briga za sigurnost dece, bilo čije? – nastavila je Blejk, koja je uspela da porazgovara s pojedinim paparco fotografima iz grupe koja se stvorila, ali oni su bili voljni da „puste decu samo ako im ona odmah ispozira”.

Za Lajvlijevu, ovo je bilo zastrašujuće iskustvo.

Komentar Blejk Lajvli, Instagram screenshot

– Ako ništa drugo, slušajte ljude šta vam pričaju, jer koliko vidim oni razumeju koliko je uznemirujuće to što ste spremni da pratite i decu. Prestanite da plaćate odrasle muškarce da se kriju okolo i „jure” najmlađe. Ima dosta fotografija bez dece koje ste mogli da objavite, ‘ajde sad… Krenimo malo u korak s vremenom – zaključila je oštro ona.

Blejk Lajvli sa ćerkama Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike