Zoran Marjanović i Indi Aradinović u vezi? Uhvaćeni zajedno kako uživaju

01.07.2024

20:09

0

Vest koja je sve iznenadila

Zoran Marjanović i Indi Aradinović u vezi? Uhvaćeni zajedno kako uživaju
Indi Aradinović i Zoran Marjanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zoran Marjanović i Indira Aradinović Indi navodno su započeli romantičnu vezu.

Naime, prema pisanjima "Kurira", postoje spekulacije da su njih dvoje već neko vreme u ljubavnoj vezi, a onda su uhvaćeni zajedno na bazenu. 

Vlasnik velikih folk hitova stigao je oko 14 časova, a društvo mu je u prvih sat vremena pravila ćerka Jana, nakon čega je stigla i pevačica.

ATAImages/Antonio Ahel
Zoran Marjanović

Iako na fotografijama koje je objavio pomenuti medij ne može da se vidi da se njih dvoje ljube, postoji jedna na kojoj Zoran sedi pored Indi, koja leži na ležaljci, te joj mazi po nozi.

Inače, ono što je zanimljivo jeste da se Indi dugi niz godina družila sa Zoranom i njegovom pokojnom suprugom Jelenom.  Zoran je, inače, Indi napravio i njen možda najveći hit "Bato bre".

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt i sa Indi i sa Zoranom, međutim, dok je ona nedostupna na brojeve telefona poznate redakciji, on se nije javljao niti odgovarao na poruke. 

Instagram screenshot / indy_ara_indira
Indira Aradinović Indi

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović ubijena je pre osam godina, a slučaj njenog ubistva i dalje je pod velom misterije. Njen suprug Zoran Marjanović prvostepeno je osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, ali je odlukom Apelacionog suda ta presuda ukinuta i slučaj je vraćen na ponovno suđenje zbog nedostatka dokaza.

Antonio Ahel/ATA Images
Jelena Marjanović, Zoran Marjanović

Sledeće ročište Marjanoviću pred Višim sudom zakazano je za početak jula, kada će svedočiti kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović, vaspitačica ćerke ubijene pevačice Lenka Đorđević i Zoranova snaja Milica Marjanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike