Iskusni inspektor tvrdi: Tri žene mogu da otkriju istinu o ubistvu Jelene Marjanović!

09.06.2024

15:36

0

Svedočenje kume, vaspitačice ćerke ubijene pevačice i Zoranove snaje moglo bi da doprinese rasvetljavanju ubistva, smatra Žarko Popović

Iskusni inspektor tvrdi: Tri žene mogu da otkriju istinu o ubistvu Jelene Marjanović!
Jelena Marjanović - Copyright Printcsreen/Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Suđenje Zoranu Marjanoviću,, optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), održano je u četvrtak u Višem sudu u Beogradu, a sledeće je zakazano za 4. jul kada će svedočiti kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović, vaspitačica ćerke ubijene pevačice Lenka Đorđević i Zoranova snaja Milica Marjanović.

Da li će njihovo svedočenje doprineti rasvetljavanju ubistva pevačice, mediji su pitali Žarka Popovića Popa, bivšeg šefa Odseka za krvne i seksualne delikte beogradske policije.

Foto: Youtube/Printscreen
Žarko Popović Pop

- Po meni može, ako budu svedočile iskreno. U suprotnom, ići će u korist Zoranove strane s obzirom da je jedna od njih snaja, a druga kuma. Vaspitačica može da kaže da li je između Zoran i Jelene bilo svađe, da li je ćerkica njihova nešto rekla. Verovatno i ona mnogo zna - kaže Žarko Popović Pop.

Oni je policajac koji je 2. aprila 2016. godine, kada se ubistvo desilo, saslušao Zorana Marjanovića i od prvog dana je govorio da je Zoran Marjanović kriv za ubistvo pevačice Jelene. On je skeptičan i po pitanju celog ponovljenog postupka.

- Devedeset posto istrage je upropašćeno prvi dan, kada nakon ubistva Jelene nije pretresena kuća Marjanovića u Borči! To je jedna velika greška u istrazi! - naglašava Popović za Informer.

Prošlom ročištu su pored Zorana Marjanovića, prisustvovali su i njegov brat kao i sin Uroš, koji je iskoristio svoje pravo da ne svedoči u ovom procesu koji se vodi protiv njegovog oca. Miloš Marjanović je kazao da u potpunosti ostaje pri svom iskazu, ali je odgovarao na pitanja sudije, tužilaštva i advokata koji zastupaju Zorana Marjanovića u ovom procesu.

Miloš Marjanović je objasnio da ga je kobnog dana Zoran pozvao i rekao mu da Jelene nema i da dođe na nasip. Kada su stigli, otpočeli su potragu za njom, ali su prema njegovim rečima, gledali najviše na stranu koja je okrenuta prema Dunavu, jer nije bila pregledna, te da nisu obratili pažnju na stranu gde je kasnije pronađeno tele pevačice. On je takođe rekao da Zoran nije bio krvav, blatnjav i mokar kada su se našli i da bi takva prljavština ostala na automobilu koji je vozio i u kom je prevozio svog brata na dan nestanka.

Na sledećem ročištu svedočiće kuma porodice Marjanović, vaspitačica Zoranove i Jelenine ćerke, kao i supruga Miloša Marjanovića, odnosno Zoranova snajka, koja je bila pozvana i na minulo ročište, ali nije bila u mogućnosti, jer se stara o detetu koje nema ni godinu dana i koje se nedavno povredilo, za šta su advokati porodice Marjanović dostavili dokumentaciju.

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, jedna je od najkontroverznijih ličnosti u slučaju ubistva pevačice. Njeno ime prate brojne misterije, a mediji su ranije objavljivali seriju bizarnih tekstova o njoj. Jedina pouzdana informacija koja se zna jeste da je ona poslednja osoba koja se čula sa Jelenom Marjanović, svega nekoliko trenutaka pre nego što je ubijena na nasipu u Borči.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike