„Ja sam sledeća..." Razgovor Jelene Marjanović s ovom ženom još ledi krv u žilama! U poslednjem intervjuu poručila: Ili si lav ili te nema

19.03.2024

18:31

0

Glavni pretres na ponovljenom suđenju Zoranu, optuženom za ubistvo supruge pevačice, održan je danas pred Višim sudom

„Ja sam sledeća..." Razgovor Jelene Marjanović s ovom ženom još ledi krv u žilama! U poslednjem intervjuu poručila: Ili si lav ili te nema
Jelena Marjanović - Copyright Printscreen TV Grand

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović nerešeno je i osam godina kasnije. Glavni pretres na ponovljenom suđenju njenom ondašnjem suprugu Zoranu, za kog se sumnja da ju je usmrtio, održan je danas pred Višim sudom. Suđenje se, inače, ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo (početkom prošlog oktobra) prvostepenu presudu kojom je on bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo, od 40 godina.

Jelenino telo je, podsetimo, pronađeno u naselju Crvenka kod Borče na jednom nasipu. Ubijena je 2. aprila 2016. godine, a glavni osumnjičeni, Zoran, još uvek je u sudskom procesu.

Pevačica rođena Krsmanović odmalena je volela pesmu i njen talenat su njeni roditelji i te kako bili prepoznali. Veoma mladu su je, zato, prijavili za „Zvezde Granda".

- ...Znala je još kao devojčurak da obuje moje štikle, uzme neki predmet koji joj je, kao, mikrofon i onda bi stala ispred ogledala i pevala. Obožavala je da peva Cecine pesme, Draganine, ali i Brenine. Ona nije znala da hoda, stalno je trčkarala, bila je kao leptirić. Tata ju je zvao zvrk, evo, sad gledam Janu i ona kao Jeca trčkara - kazala je jednom prilikom pevačicina majka dotakavši se i svoje unuke, prenosi „Stil.kurir", kao i ćerke koja je prvi album izdala 2002. godine, te kojoj je otac bio ključna podrška kako u poslu, tako i privatnom životu.

Kada je on iznenada preminuo, Jeleni kao da je neko „izmakao tepih pod nogama". U jednom intervjuu je kasnije priznala da ju je ta porodična tragedija dotukla.

„Nisam imala snage da nastavim!"

Jelena Marjanović, Printcsreen/Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
 

- To me je totalno dotuklo i ubilo. Posle toga nisam imala snage da nastavim. On je vodio moju karijeru, bio je moja snaga. Niko nije smeo prstom da me pipne. Kada je otišao, sve se ugasilo. Sada kada sam se vratila na scenu, osećam da je i moj tata srećan, gde god da je - pričala je ona, koja je godinu dana nakon što je ostala bez oca, izgubila i strica.

Sa Zoranom je stupila u brak 2010. godine i dobila naslednicu Janu, a on je iz prethodnog braka već imao sina. Iako je svima iz okruženja ovaj brak delovao kao da je pun ljubavi, Jelena je mučila svoje muke. Pošto je još i saznala da joj je majka obolela od malignog tumora, u potpunosti je bila preuzela na sebe brigu o njoj.

Rastrzana između posla, deteta i bolesne majke - nije se žalila. Ipak, posle stričeve sahrane dogodilo se nešto neobično, po strininim rečima.

„Nisi ti, ja sam..."

- Prošle godine, posle sahrane mog muža, pričale smo u kolima. Na moj komentar da sam ja sledeća, odgovorila mi je: „Nisi ti, ja sam" - kazala je Jelenina strina, prenose pomenuti mediji, neposredno posle njenog ubistva.

I Nada Topčagić, s kojom se Jelena dužila, imala je utisak da nešto nije kao obično.

Nada Topčagić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sećam se da smo do tri ujutro sedele u studiju dok je ćerkicu držala u naručju. Ona kao da je predosetila da će umreti. Zvala me je i požurivala s premijerom. Uporno je insistirala na tome, a inače nije bila takva da zapne za nešto - objasnila je Topčagićeva.

Jelena je po dobrom mnogima ostala u sećanju, a u jednom od poslednjih intervjua pevačica je izjavila:

- Život je za borce. Ili si lav ili te nema.

(Stil.kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike