Porodični dom Balaševića skriva raj za oči i dušu: Olivera pokazala kako se spremila za leto, ovakvo dvorište se ne viđa često (FOTO)

01.07.2024

08:30

1

Uživaće i mlađi i stariji članovi porodice

Porodični dom Balaševića skriva raj za oči i dušu: Olivera pokazala kako se spremila za leto, ovakvo dvorište se ne viđa često (FOTO)
Olivera Balašević - Copyright Instagram printscreen/olivera.balasevic

Olivera Balašević, supruga pokojnog Đorđa Balaševića, spremno je dočekala vrele letnje dane, ali i početak školskog raspusta, pa je pripremila sve da najmlađi članovi njene porodice mogu da uživaju.

Biće tu, nema sumnje, mesta i za one odrasle, jer raj koji skriva porodična kuća Balaševića u Novom Sadu, u čuvenoj Cvijićevoj ulici, je nešto što se ne viđa često. 

Osim velikog bazena sa nebesko plavom bojom vode, celo dvorište, odnosno imanje opremljeno je tako da prija oku, a i duši.

Veliki travnjak biće pogodan za trčanje i sportske aktivnosti i mlađih i starijih, a na sve strane nalazi se drveće koje će im pružiti preko potreban hlad. Oko celog dvorišta ima puno cveća i raznih zelenih žbunova, ali i zanimljivih ćupova i figurica. 

Za one koji budu želeli da uživaju pokraj bazena u sunčanju, Olja je pripremila i ponjave sa jastučićima, ali i korpicama gde mogu da odlože piće, hranu ili šta već požele. 

S druge strane, ispod krošnje velikog drveta nalazi se ogromno ćebe, a tu one najmlađe čekaju kiflice. 

Olivera se, nema sumnje, i te kako trudi da održava dvorište u kojem će mnoge generacije Balaševića moći da uživaju.

Podsetimo, 19. februara 2021. godine napustio nas je legendarni Đorđe Balašević, a iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu, kao i unuke. Oni će, sasvim sigurno, sačuvati uspomenu na njega, a najverovatnije da će u dvorištu porodične kuće i te kako ovog leta prepričavati priče i sećati se dogodovština sa njim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike