„Mihajlo više ne postoji, samo Vojaž!" Objasnio i što je baš sa Cecom snimio duet, a evo kako se bori s negativnim komentarima

30.06.2024

16:30

0

Ništa nije prećutao

„Mihajlo više ne postoji, samo Vojaž!" Objasnio i što je baš sa Cecom snimio duet, a evo kako se bori s negativnim komentarima
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright ATAImages/M. M.

Mihajlo Veruović Vojaž izuzetno je zadovoljan ovogodišnjim nastupom na „Music Week-u", međutim, od svog novog albuma, priznaje, malo je i više očekivao. Smatrao je da će izvesne pesme i još bolje proći nego što jesu, poput „Januar i jun", ali svakako, nije razočaran, kao ni njegova devojka Tamara Kujačić.

Ona je, štaviše, jak fan čitavog projekta na kom se našao i duet sa Cecom Ražnatović, „Muškarčina", na koji je Veruović veoma ponosan.  

„Dvadeset sati je bila na snimanju!"

Ceca Ražnatović, ATAImages/M. M.
 

- Ceca je, pre svega, jedan ozbiljan umetnik, vokal i profesionalac. Odabrao sam Cecu da ona bude ta zato što je na vrhu na kojem je duže nego što ja živim. Ima tu još dosta pesama i stvari koje treba da se dese, ali sam smatrao da je ovo odličan početak. Ona je bila zaintresovana, njoj je zanimljivo šta mlađa generacija može da pruži. Nije bila kao većina zvezda tog nivoa, u fazonu: „Nećemo to da radimo". Sve je teklo glatko, mene je ispoštovala maksimalno, ostala je 20 sati na snimanju, to je više nego što sam tražio i hvala joj - istakao je on za „Premijeru - Vikend specijal", u okviru kog se dotakao i svojih utisaka s pomenutog festivala.

- Utisci su, kao i svake godine, da je ludilo. Najbolja publika i srećan sam što je sve ovako prošlo - kazao je tada, a po pitanju onih koji sumnjaju „da su odabrani i adekvatni izvođači za beogradsku publiku", nastavio je:

- Ne znam ko je adekvatniji za beogradsku publiku od beogradske dece? Tako da, ti komentari su ravni nuli... Ne živim ja od toga šta drugi misle o meni. Znam ko sam, šta sam i šta sam učinio za sebe i druge, tako da, komentari ljudi koji nisu spremni da se odreknu toliko toga čega sam ja bio spreman (da se odreknem), ne mogu da me dotaknu.

Mihajlo Veruović Vojaž, ATAImages/Antonio Ahel
 

Na pitanje, onda, postoji li nešto što je žrtvovao ili zbog čega se sata kaje, odgovorio je rečima:

- Više ne postoji Mihajlo, sada postoji samo Vojaž, to je najveća žrtva, a najveća razlika je to što su oni crno i belo. Ovo je javni posao, svako ima mišljenje i može da ga iznese. Kada naučiš da nemaš emocije i da budeš jedna prazna konzerva, vrlo lako prođeš sve to... Uvek ima neka kritika od strane porodice, ja to uvek poslušam i uzmem u obzir. Odrastao sam momak. Porodica je jedino mesto gde zapravo imam sluha - naglasio je on.

Po pitanju toga da li je očekivao da će njegova karijera imati i padova, bio je jasan:

- Pad je pad ako ga ti prihvatiš, ja to nisam prihvatio. Jedini razlog zašto sam ja nestao je moja odluka, zbog mojih ličnih problema, imao sam svoje neke demone koje sam morao da prevaziđem. Sada sam se vratio i ponovo sam na vrhu te trending liste - pohvalio se, pa otkrio šta njegova izabranica misli o njegovom novom albumu:

Mihajlo Veruović Vojaž, ATAImages/Zorana Mandić
 

- Ona je preazdovoljna. Ne mislim da je album prošao loše, samo nije prošao onoliko koliko sam ja fantazirao da će proći. Ja hoću još. Mnogo gladi - zaključio je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike