JK Vojažu uzvratila „udarac"! Gore društvene mreže: Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, „muškarčino" s kokošijim grudima! (FOTO)

29.06.2024

18:25

0

Nije ga štedela

JK Vojažu uzvratila „udarac"! Gore društvene mreže: Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, „muškarčino" s kokošijim grudima! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/F. S.

Pevačica Jelena Karleuša, nedavno upitana o duetu koji je Mihajlo Veruović Vojaž uradio sa Cecom Ražnatović („Muškarčina"), istakla je, između ostalog, kako je „to nešto najgore ikada snimljeno kod nas". Mladi izvođač na to, potom, nije ostao imun; u jednoj emisiji on je ispričao kako smatra da se „dogodilo upravo suprotno i da bi koleginica sa scene možda prvo trebalo da pogleda rezultate svog albuma, pa da onda kaže šta je kazala".

Ubrzo zatim - JK je i na to odreagovala, što je već završilo i na društvenim mrežama pa iznova podelilo publiku.

 

 

- Slažu se kocke, petliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što mi uopšte odgovaraš, umesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom. Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, „muškarčino" sa kokošjim grudima. Stoj mirno kad me pomenu - poručila je Jelena u jednom onlajn komentaru, prenosi „Informer", bez dlake na jeziku.

Reakcija Jelene Karleuše, Twitter screenshot
 

Podsetimo, Vojaž je po Karleušinoj izjavi da je duet „Muškarčina" nešto „najgore ikad snimljeno kod nas" u „Prvom redu" rekao:

- ...Ne bih se složio sa njom, mislim da je upravo suprotno. Nešto što je najgore ikada snimljeno kod nas ne bi imalo tolike brojeve. Možda bi ona mogla da pogleda rezultate svog albuma, pa onda da iskomentariše tako nešto.

Isto je, takođe, umnogome uzburkalo javnost i komentari javnosti još uvek se nižu na „Iksu", nekadašnjem Tviteru, akonto čitave drame.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike