Šta sad rade Sofronijevići? Isplivala prva fotografija harmonikaša sa suprugom posle gala svadbe! (FOTO)

29.06.2024

17:15

0

Kosana, kao i Aleksandar, ne skida osmeh sa lica

Šta sad rade Sofronijevići? Isplivala prva fotografija harmonikaša sa suprugom posle gala svadbe! (FOTO)
Kosana i Aleksandar Sofronijević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević nedavno je „stao na ludi kamen" s lepom doktorkom Kosanom. Otkako su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da" - oni maksimalno uživaju u bračnom životu.

Isto je jasno i s prve fotografije koju je Sofra podelio putem društvenih mreža sa svojom izabranicom. Iako to mahom izbegava da radi, ovoga puta napravio je izuzetak pa pokazao kako provode vreme u potpuno opuštenom izdanju.

Par nije skidao osmeh sa lica.

Kosana i Aleksandar Sofronijević, Instagram screenshot / sofronacc
 

Pošto su se zavetovali na večnu ljubav, inače, Sofronijević je za jedne medije ispričao koliko su se njih dvoje tog dana dobro proveli sa svojim zvanicama.

- Mnogo je bilo emotivno, posebno kad smo došli po mladu. To je meni nekako najači utisak ostavilo, kao i onaj deo crkvenog venčanja u Hramu Svetog Save, a posle, veselje kao veselje, standardno. Svi su tu došli da se lepo provedu i imali smo odličan izbor muzike. Fantastičan orkestar Filipa Miladinovića, Zvonko Bogdan kao zvezda večeri. Sjajno. Tu je bio i gudački kvartet koji je svirao na početku i Gospon Tamburaši. Ja sam se baš dobro proveo, a i mlada, što je i bio cilj - nabrajao je on, ali tu se nije i zaustavljao.

- Neki gosti koji uvek sede, svi su oni bili na nogama. Mi smo kao mladenci preneli tu energiju i ljubav, podigli smo celu svadbu na noge - naglasio je u „Pulsu Srbije" muzičar, koji je odmah sutradan nastavio da radi, iako bi zvanično trebalo da je na medenom mesecu.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike