Aca Sofronijević otkazao medeni mesec! Harmonikaš otkrio zašto sa lepom doktorkom ne ide na svadbeno putovanje

31.05.2024

22:58

0

Dobio je preko 11.000 poruka

Aca Sofronijević otkazao medeni mesec! Harmonikaš otkrio zašto sa lepom doktorkom ne ide na svadbeno putovanje
Aca i Kosana Sofronijević - Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandar Sofronijević nedavno se venčao sa doktorkom Kosanom Stišović, a nakon spektakularnog venčanja u Hramu Svetog Save i veselja u prestoničkom restoranu, planirali su da otputuju na medeni mesec.

Međutim, harmonikaš sada otkriva da su otkazali svadbeno putovanje, kao i šta je razlog za ovu odluku. 

- Odlaže se do daljnjeg zato što ne možemo da stignemo. Imam mnogo da sviram, a ona ima specijalističlke ispite da daje, tako da Bože zdravlja, biće više tih svadbenih putovanja pa ćemo da nadoknadimo. Ali to je dobra stvar. Kad napraviš svadbu, moraš da napraviš pauzu 10 dana, da vidiš šta je bilo, ko je bio, da pogledaš slike - rekao je muzičar za Grand i dodao:

ATAImages/ A.A.
Aca Sofronijević i Kosana Stišović

- Ja se još nisam svima zahvalio ko je došao, za prelepe pokone, za svu tu ljubav i pažnju koju smo dobili na svadbi. Svi su se proveselili sa nama kao da im se oženio brat ili udala sestra. Mnogo je dobro bilo. Sve to nisam stigao, imam preko 11.000 poruka. Za ne poverovati. Inače imam mnogo brojeva u telefonu, više od 17.000, meni je 11.000 ljudi poslalo poruku, bez društvenih mreža. Nikome nisam stigao da odgovorim, ne zanm kad ću to da uspem. Valjda kad krenem na svirke pa ću u kombiju da odgovaram malo po malo.

Podsetimo, Aca nije krio da mu je venčanje bilo vrlo emotivno, kao i da su se odlično proveli. 

- Mnogo je bilo emotivno posebno kad smo došli po mladu. To je meni nekako najači utisak ostavilo, kao i onaj deo crkvenog venčanja u Hramu Svetog Save. A posle veselje kao veselje, standardno. Svi su tu došli da se lepo provedu i imali smo odličan izbor muzike. Fantastičan orkestar Filipa Miladinovića, Zvonko Bogdan kao zvezda večeri. Sjajno. Tu je bio i gudački kvartet koji je svirao na početku i gospon Tamburaši. Ja sam se baš dobro proveo, a i mlada, što je i bio cilj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike