Lea Stanković o svađi sa Andrijom Jo: Dugujem mu izvinjenje, ali i ja njega krivim za neke stvari!

27.06.2024

22:01

0

Pomenula je i svog prijatelja Caleta, te otkrila šta je nervira kod njega

Lea Stanković o svađi sa Andrijom Jo: Dugujem mu izvinjenje, ali i ja njega krivim za neke stvari!
Andrija Jo i Lea Stanković - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages/Antonio Anhel

Odnos poznatih influensera Lee Stanković i Andrije Jo intrigira njihove brojne pratioce već duže vreme, jer su dugo nagađalo da li su zajedno ili ne.

Njih dvoje su, pak, delovali da su veoma bliski, čak su i snimali zajedničke video klipove gde su koketirali sa tim da su zajedno, ali to nikada nisu priznali. Međutim, već neko vreme nisu u dobrom odnosu, a Lea je sada priznala da je ona i delimično kriva za to što se desilo među njima.

Zorana Mandić/ATA Images
Lea Stanković

- Nekim delom zaslužuje izvinjenje, jer mislim da sam nekim delom kriva za sve to što se desilo, priznajem. E sad, zašto mi trenutno ne pričamo i zbog čega smo u sukobu, mislim da je sad već dovoljno vremena prošlo. Ja isto njega krivim za neke stvari, znate već kako to ide... - ističe Lea, te nastavlja:

- Andrija je stvarno super dečko, ne bih mogla da kažem za njega ništa loše, zaista. Njega sam upoznala među prvima, tolikom smo lepih stvari prošli zajedno. Svađe se jednostavno dešavaju. Sa nekim ljudima u životu raziđeš, ali nemaš ništa loše da kažeš za njih. Da li ćemo se pomiriti i ponovo družiti, ne znam, možda se to desi. Nijedna opcija mi nije isključena.

Youtube screenshot/Andrija Jo
Andrija Jo

Podsetimo, Lea je nedavno podelila sa javnošću da su joj demolirali auto u Šapcu, a kako je otkrila, počinioci još nisu uhvaćeni.

- Prijavljeno je policiji, meni sad razne poruke stižu da znaju ko je uradio. Saznaće se to, ali ja opet apelujem na roditelje da počnu da reaguju i gledaju svoju decu. Ti koji su me pljuvali, pričali su da roditelji nemaju vremena, da, ali su oni svesno odlučili da budu roditelji. Ne možeš da rodiš dete, pa da mu se ne posvetiš, nije to kao da si kupio laptop.

Lea je u Šapcu snimala serijal sa svojim prijateljem Caletom, za kog je otkrila koja njegova osobina je najviše nervira.

Marija Mladjen/ATAImages
Lea Stanković i Cale Official

- Mnogo je težak, ne možete da shvatite. I on isto kao ja može da bude tvrdoglav. Kad uđemo u restoran nas dvoje, on traži sto 15 minuta, pa sednemo, pa mu nešto ne odgovara i nikad nije 100 posto zadovoljan svojom odlukom. Ali zato je prijatelj do koske - istakla je ona u emisiji "Lično sa". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike