Andrija Jo šokiran onim što mu se desilo u klubu! Konobar mu je tražio 1.000 dinara bez pardona: Na tome hoće da se obogate

19.04.2024

16:07

0

Do detalja otkrio šta se sve izdešavalo

Andrija Jo šokiran onim što mu se desilo u klubu! Konobar mu je tražio 1.000 dinara bez pardona: Na tome hoće da se obogate
Andrija Jo - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Poznati jutjuber i influenser Andrija Jo podelio je sa svojim pratiocima neprijatnu situaciju koja mu se dogodila u izlasku.

Njemu je, naime, konobar tražio 1.000 dinara da bi ga pustio u toalet.

Instagram printscreen/andrijajo
Andrija Jo

- Sinoć sam platio najskuplji WC u životu ikada, bilo gde u svetu, u Beogradu. Išlo mi se u WC u izlasku i taj lokal gde sam ja bio, bila je prevelika gužva u WC-u, i onda sam ja otišao u lokal pored i zamolio konobara, na šta je on meni rekao to je hiljadu dinara - započeo je priču Andrija pa nastavio:

- Ja sam mu rekao da nisam poneo ništa, ono, bukvalno sam došao u WC i rekao nemam keš, nemam ništa kod sebe, jedino sam imao na telefonu ono da platim karticom i to sam mu rekao i lik mi je lagano doneo aparat, hiljadu dinara otkucao, ja prislonio karticu, odnosno telefon i naplatio mi tako hiljadu dinara WC, eto, vidite, na tuđoj muci se obogaćuju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

 

Andrija, koji želi da se proslavi i kao pevač je, podsetimo, prošle godine pokazao dupleks koji je kupio, a koji je sam zaradio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike