Maja Berović zamalo zaplakala na krštenju sina, pa otkrila da je mali Lav nemiran: Priznala i da li planira još dece

23.06.2024

20:28

0

Kako je istakla, sinu je najveći poklon kad je sa roditeljima

Maja Berović zamalo zaplakala na krštenju sina, pa otkrila da je mali Lav nemiran: Priznala i da li planira još dece
Maja Berović sa mužem i sinom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Maja Berović i njen suprug Alen krstili su danas trogodišnjeg sina Lava u Hramu Svetog Save. Nakon toga su se uputili u jedan prestonički hotel, gde su organizovali slavlje.

Maja priznaje da se zamalo rasplakala na krštenju, ali je uspela da se suzdrži.

- Jako sam emotivna. Najlepši dan u mom životu bio je kad se Lav rodio, a ovo je podjednako najlepši, presrećna sam. Zamalo je bilo suza na krštenju, ali suzdržala sam se. Lav je plakao za sve. Svi ljudi koji su došli na krštenje su imali lepe i posebne želje, ne bih nekoga izdvajala - rekla je Maja, pa dodala:

- Ja sam svom sinu poželela ono što svaka majka može da poželi, samo da mi je živ i zdrav. Još uvek od nas nije dobio poklon, mi smo njemu najveći poklon, on je presrećan kad je sa nama, ne zna za poklone. 

Maja je otkrila i kako izgleda njen dan sa sinom.

- Nije još krenuo u obdanište. Ustajemo u 6, pola 7,7 i odmah kreće akcija, nema maženja mnogo u krevetu, čekanja, odmah je igra, aktivan je. Oduvek sam volela nemirnu decu, pa sam takvog i dobila. I ja sam bila nemirno dete, nestašna sam bila, sve me je zanimalo, nisam mirovala i takva sam i dan danas - rekla je pevačica, pa zaključila:

- Vaspitavam ga da bude skroman, nema potrebe za luksuzom, deci je najbitnija ljubav. Za sada ne planiramo proširenje porodice.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike