Maja Berović krsti sina u Hramu Svetog Save: Otkriveni detalji gala slavlja

21.04.2024

16:11

0

Pripreme su u toku

Maja Berović krsti sina u Hramu Svetog Save: Otkriveni detalji gala slavlja
Maja Berović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Maja Berović i njen suprug Alen pre tri godine su dobili sina Lava, zbog koga je ona napravila kraću pauzu u karijeri.

Kako su mu maksimalno posvećeni, sada su odlučili i da ga krste i to u Hramu Svetog Save. Ovaj svečani događaj zakazali su za kraj juna, a potom će se proslava nastaviti u hotelu Hajat.

- Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi - rekao je izvor blizak pevačici za "Telegraf".

Maja Berović i Alen Dragosav ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Berović sa suprugom Alenom

Pevačica je prethodno istakla da ne zna zašto je ljudima čudno što vodi računa o svim pravoslavnim običajima jer je od malena usmerena na patrijahalne vrednosti.

- Ljudi, ja sam pravoslavka! Ne znam zašto je mnogima čudno što slavim pravoslavni Vaskrs. Alen i ja smo ranije praznik provodili sa našim najmilijima u Bosni, a ove godine ga dočekujemo u Gracu u Austriji. Prethodnih godinama farbala sam jaja sa mamom, a sada ću sve sama da završim. Sigurna sam da će jaja biti savršena. Na Veliki petak postimo, a potom u nedelju dočekujemo Vaskrs - pričala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike