Kaja do detalja ispričala šta se desilo kada je dečka uhvatila u prevari: Namestila mu je zamku, on nije znao šta ga je snašlo

21.06.2024

22:27

0

Nema vremena za pogrešne ljude

Kaja do detalja ispričala šta se desilo kada je dečka uhvatila u prevari: Namestila mu je zamku, on nije znao šta ga je snašlo
Katarina Ostojić Kaja - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Kaja Ostojić privlači pažnju mnogo više svojim privatnim životom nego pesmama, a kada je ljubav u pitanju, tu ima dosta iskustva.

Tako se desilo da je jednom bila i prevarena, o čemu je i ranije govorila, a sada je do detalja ispričala kako je to sve izgledalo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kaja Ostojić

- Nije mi glupo da pričam o tome da sam uhvatila dečka u prevari. To je njegova sramota, a ne moja. Čim postoji sumnja, tu treba da se istraži - kaže pevačica.

Kao je istakla, nije imala poverenje u svog momka, pa ga je "testirala" preko lažnog profila. Kako je on "naseo" sve dokaze mu je uredno odštampala i ostavila sa porukom da se pokupi iz njenog stana.

- Ja sam odmah otišla, spremila sam fajlove sve to crno na belo, pravila sam se da sam druga ženska osoba preko drugog profila, dopisivala sam se par dana sa njim. Onda sam sve to stavila na sto, spakovala se, i krenula sam na nastup. Sve vreme sam plakala dok sam išla ka nastupu, ali sam mu rekla da kada se vratim u stan, ne želim više da ga vidim - priča Kaja u "Ceca show".

ATAImages/ Antonio Ahel
Kaja Ostojić

Kako kaže, nije mu ostavila prostora za razgovor, jer je uredno dogovarao dejt sa drugom devojkom dok ona nije kod kuće.

- Uredno je dogovarao dejt sa drugom osobom dok mu žena nije kod kuće. Pokušavao je malo da me zaustavi, nije se čak ni izvinio, šta da radi čovek kome je sve pretočeno crno na belo - kaže Kaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike