„Bićemo u crnom, u to sam sigurna!" Kaja otkrila kako vidi svoju svadbu s Milošem: Još samo tri stvari su joj pored toga bitne!

02.06.2024

13:45

0

Pevačica ne krije koliko uživa sa Čujovićem

„Bićemo u crnom, u to sam sigurna!" Kaja otkrila kako vidi svoju svadbu s Milošem: Još samo tri stvari su joj pored toga bitne!
Katarina Kaya Ostojić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Katarina Ostojić Kaya nedavno se prvi put pojavila u javnosti s verenikom Milošem Čujovićem. Oko mesec dana ranije, ona je obelodanila da se zajedno.

On, prema njenim rečima, nije neki obožavatelj javnih događaja, ali ipak - bili su rešili „da probiju led" i to se i dogodilo. Idući stepenik im je ni manje, a ni više, svadba, za koju Kaja „zasigurno već zna da će se oboje obući u crno".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Ne voli on i nije obožavatelj javnih dešavanja, ali smo rešili da probijemo led. Njemu nije prijatno da njegova žena ide sama po ovako nekim dešavanjima kao da je sama i to volim kod njega. Pored toga volim i njegov zaštitnički stav i posle dugog niza godina ponovo se osećam kao žena, zaista - istakla je najpre za jedne medije ona, pa je nastavila o tome kako se njihova ljubav rodila iz prijateljstva.

„Sudbina je umešala prste!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Da, naše prijateljstvo je dugo šesnaest godina ali su se sada neke stvari poklopile i sudbina je umešala prste. Međutim, može da se piše da smo šesnaest godina zajedno, neću zameriti - istakla je pevačica, koja bi svakako volela da uskoro izgovori sudbonosno „da" svom izabraniku.

- Izvesno je da stanemo na „ludi kamen“, samo još čekamo te neke papirološke pojedinosti da budu gotove tako da će se i to desiti... Bićemo u crnom, (u) to sam sigurna, a što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino.

Upitana, pak, da li se slaže sa pričama da su razvodi brzo zaboravljeni u javnosti, odgovorila je:

- Ne pravim od toga famu, moj jedan jedini razvod je bio komplikovaniji jer sam imala dete iz tog braka. Taj razvod je bio davno i nisam bila poznata tada. Sve posle toga, gde nema dece i zajedničke imovine, sve je lagano.

Potom, Ostojićeva je objasnila kako joj „papir u stvari i nije od presudnog značaja".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Nije papir bitan, meni uopšte nije bitan, ali je lepo i lep je osećaj kada postoji ljubav koja je toliko velika i jaka da imaš potrebu da se na sve načine vežeš za tu osobu - kazala je Katarina, čija ćerka ima veoma lep odnos sa Čujovićem.

- Ćerka reaguje savršeno, super se slažu i ona sa njim i on sa njom, kao i ja sa njegovim sinom. Sve funkcioniše savršeno - zaključila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike