Nikolija samo u kupaćem sa tračicama! Pokazala izvajano telo, a stomak skroz ravan (FOTO)

21.06.2024

23:20

0

Ona trenutno odmara

Nikolija samo u kupaćem sa tračicama! Pokazala izvajano telo, a stomak skroz ravan (FOTO)
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolija Jovanović objavila je provokativniju fotku na svom Instagram profilu, a kako izgleda pevačica je na godišnjem odmoru.

Posle duže vremena tako možemo da vidimo Nikoliju u kupaćem kostimu i to nešto izazovnijem bikiniju sa tračicama. Ona je pozirala u tigrastom kostimu, a na fotki se vidi da je u top formi. Bujni dekolte joj je u prvom planu, a jasno je da redovno vežba, te se vidi da ima izvajane trbušnjake.

Printscreen Instagram/ Nikolijaofficial
 

Iako je rekla da se pokajala zbog mnogih estetskih korekcija, Jovanovićeva je nedavno prznala i da je ugradila silikone u grudi, ali se sada najviše kaje što je dirala usta.

Printscreen Instagram/ Nikolijaofficial
Nikolija Jovanović

 

- Imam želju da podelim sa vama sve, kao i zbog čega se kajem, a zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu to promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka - govorila je ona u snimku koji je objavila na TikToku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike