Anastasija Gudelj zabeležila delić atmosfere pred početak utakmice: Ovako je navijala za Orlove sa tribina u Gelzenkirhenu!

17.06.2024

11:34

0

Nasmejana i srećna podržavala muža i njegove kolege

Anastasija Gudelj zabeležila delić atmosfere pred početak utakmice: Ovako je navijala za Orlove sa tribina u Gelzenkirhenu!
Anastasija Gudelj - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Fudbalska reprezentacija Srbije protekle večeri igrala je prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu, a nažalost je poražena od strane reprezentacije Engleske.

Ipak, našim momcima podrške nije nedostajalo, a jedna od onih koja se našla na tribinama bila je Anastasija Gudelj. Mlada pevačica je snimila delić atmosfere pre utakmice, ali i sebe u dresu Orlova, dok je nasmejana pozirala.

Ona je snimak okačila na društvene mreže, a kako se moglo videti, bila je veoma srećna što može da podrži svog supruga Nemanju Gudelja, ali i njegove kolege iz reprezentacije. 

Podsetimo, Anastasija je provela nekoliko dana u Srbiji pred početak Evropskog prvenstva. Ona se pojavila sa majkom Cecom u finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde je pobedu odnela kandidatkinja kojoj je Svetlana bila mentor.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca i Anastasija

Samo dan pre nego što će otputovati u Gelzenkirhen, Anastasija je sa majkom proslavila njen 51. rođendan, u njihovom porodičnom domu na Dedinju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike