Vladan Savić prvi put o tajnom venčanju: Ja sam tu bio gost, slavili smo pet dana!

17.06.2024

17:06

0

Pevač otkrio detalje koje je do sada skrivao

Vladan Savić prvi put o tajnom venčanju: Ja sam tu bio gost, slavili smo pet dana!
Vladan Savić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vladan Savić, frontmen "Magla benda", oženio se 5. jula svojom izabranicom koju skriva od javnosti, a u tom maniru je napravio i svadbu - u tajnosti.

No, on je sada ipak odlučio da podeli neke detalje, te iznenadio priznanjem da je imao samo jedan posao u organizaciji.

- Nisam uopšte bio u organizaciji venčanja, svi su učestvovali osim mene, ja sam bukvalno bio gost mladoženja i proveo sam se fenomenalno. Samo sam pozvao goste i odredio ko će gde da sedi, što nije mala stvar. Pet dana se proslavljalo. Premoren sam i puno radimo - rekao je Vlada i dodao:

- Imam ideju i želju da privatni život sačuvam za sebe, tako je bolje. Ne želim da se priča o tome. Ono prvo je bilo vanbračno, ali neka bude da je drugi put. Sada ima malih promena kod mene, estetskih jer imam burmu, a ona je promenila prezime. Ništa se nije promenilo u našem odnosu.

Na svadbi je bilo nekoliko njegovih prijatelja sa javne scene, a otkrio je i ko je bio najveseliji.

- Nataša Bekvalac, ali nije ih bilo puno. Bilo je fenomenalno i hvala svima. Najveći poklon mi je kada me neko sutradan pozove da mi kaže kako se dobro proveo. Toliko je euforično bilo, da se ne sećam pola svadbe - istakao je pevač, koji priznaje da oseća umor od svih obaveza:

ATAImages/M. P.
Vladan Savić

- Ne funkcionišem, spavao sam četiri sata prethodni dan. Bio sam bolestan tri nedelje. Zahvalan sam porodici što su me sklonili od obaveza za svadbu. Trenutno sam u mogućnosti da samo spavam i nastupam - iskren je bio on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike