Dragan Stanković o posledicama požara: Načinjena je šteta oko milion i po evra

16.06.2024

16:09

0

Voditeljkini roditelji su oduševljeni zetom

Dragan Stanković o posledicama požara: Načinjena je šteta oko milion i po evra
Jovana Jeremić i Dragan Stanković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Stanković, dečko Jovane Jeremić, prethodne nedelje je doživeo neprijatnost kada je podmetnut požar u njegovom pekarskom pogonu industrije "AS".

On je sada za medije podelio detalje nesreće i dodao da je šteta ogromna.

- Imali smo poziv u tri sata noću, ja sam istrčao iz kreveta, to je bila ogromna vatrena stihija koju je bilo teško ugasiti. Ogromna je šteta, videćemo kolika kada se utvrdi. Svi zaposleni su okej, Bogu hvala niko nije povređen - rekao je Dragan.

Njegova partnerka je dramatičnije opisala ovaj događaj, koji je za nju prava trauma.

- Ova priča je od državnog značaja...Dragan je po tom pitanju skroman, ja ću reći iskreno. Nemoguće je da se za tri godine dese tri požara, dva u poslednje vreme. Danas je to Dragan, sutra može da bude bilo ko. Naravno da sam bila uplašena, on je izleteo iz kuće u tri ujutru, to je za mene bio veliki stres. Zaboravio je i lanac i sve, u gaćama je istrčao i otišao tamo gde je pogon. Zaista je bilo dramatično i traumatično - rekla je Jovana. 

24sedam/Strahinja Hadži Bugarčić/Antonio Ahel/ATAImages
Dragan Stanković i Jovana Jeremić

U toku je sanacija štete, koju procenjuje na čak milion i po evra.

- Naravno da mi je teško, lakše mi je uz Jovanu imam veliku podršku od nje. Dve proizvodne linije su izgorele, jednu smo već kupili, stiže jako brzo. Na prvu što smo mogli da vidimo, šteta je, onako grubo 1,5 miliona evra - dodao je on.

Oni su se potom osvrnuli i na privatan život, te je voditeljka dodala da bi volela da dobije dete sa biznismenom.

- Ja bih volela da imam drugo dete, nisam rekla da će biti sada. Ja se prve trudnoće ni ne sećam, tako sam je lagano iznela - rekla je Jovana, te je progovorila o pričama da vila "Jovana" nije njena:

- To su ljubomorne žene što nisu ništa više dobile od cveta, to su žene koje gledaju kroz materiju. Nije bilo važno što smo oborili sve rekorde gledanosti, nego da li je vila moja. Mene gledaoci znaju i kada nisam imala para, kada sam stekla...Pogodilo me je jer sam čula da se raspitivala jedna osoba kojoj sam pomogla mnogo u životu - rekla je voditeljka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Stanković i Jovana Jeremić

Voditeljka je dodala i da je srž njihove ljubavi uzajamno poverenje, a onda i dodala da su njeni roditelji oduševljeni zetom.

- Prvi put u životu je ona srećna, obožavaju Dragana. Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom. Ja sam ponosna na svoje roditelje, oni su gospoda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike