Šta je sve izgorelo u pogonu pekare dečka Jovane Jeremić: Detalji trećeg požara s kojim se biznismen suočio!

13.06.2024

09:40

0

Šteta je preko milion evra

Šta je sve izgorelo u pogonu pekare dečka Jovane Jeremić: Detalji trećeg požara s kojim se biznismen suočio!
Jovana Jeremić i Dragan Stanković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Požar u pogonu pekare u vlasništvu Dragana Stankovića, biznismena i dečka voditeljke Jovane Jeremić, izbio je juče u ranim jutarnjim satima. To je, inače, bio treći požar s kojim se on suočio u roku od dve godine, a šteta je i više od milion evra. Stanković, u razgovoru s brojnim medijima, nije skrivao koliko je zahvalan na brzoj reakciji vatrogasaca.

I sam je s radnicima gasio požar.

Na terenu je bilo 10 vatrogasnih vozila i 25 vatrogasaca, a istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Draganu je izgorela proizvodna hala od 600 kvadratnih metara, piše „Telegraf", te kancelarije na drugom spratu od 150 kvadratnih metara. Delom, takođe, oštećena je i kancelarija na prvom spratu pogona u Begaljici.

- Vatrogasci iz Grocke su jako brzo došli i pristupili pogonu i požaru, ja sam već sa radnicima počeo da gasim... Došle su i vatrogasne ekipe iz Beograda. Svim vatrogasnim ekipama bih se zahvalio, operativcima. Ono što je najbitnije nema povređenih. Mi smo se brzo organizovali, već sutra ćemo našim potrošačima i kupcima omogućiti sve proizvode. Što se tiče štete, velika je, ali ja mislim da ćemo već u narednih 15 dana biti u punom kapacitetu - istakao je bio on u jednoj emisiji, s lica mesta.

Jeremićeva, sa druge strane, naglasila je kako su sve to „upozorenja i pritisci koje njen Dragan non-stop trpi".

Jovana Jeremić, Printscreen „Novo jutro"
 

- Vatrogasci su došli na vreme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovina. Ovo je treći požar od 2021. godine, a drugi u poslednja dva meseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non-stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i da vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba. Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji. On se bori za pekarsku industriju Srbije. Da svi rade i zarađuju, a ne jedan proizvođač da zgrće novac preko grbače dobrih ljudi. Mi smo imali najavu juče niza pritisaka koji će se desiti. Mi branimo ovim činom našu zemlju. Sve što se desilo, to je vid pritiska na industriju hleba. Dragan neće da proda biznis, on samo hoće i bori se za pravdu, a to je da svi mogu da rade i žive od hleba, a ne da hleb bude 500 dinara. Protiv toga se bori i zato trpi napade i štetu - sigurna je bila ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike