Emotivna ispovest Jovane Jeremić: Voditeljkina ćerka nije pričala do treće godine, a sada otkrila i zbog čega

12.06.2024

22:19

3

Sa bivšim je u odličnim odnosima

Emotivna ispovest Jovane Jeremić: Voditeljkina ćerka nije pričala do treće godine, a sada otkrila i zbog čega
Copyright Printscreen/Pink/Jutarnji program

Jovana Jeremić iz braka sa bivšim suprugom dobila je naslednicu Leu za koju je mnogo vezana, ali je malo poznato da su prošle kroz težak životni period. Naime, voditeljka je podelila da je njena ćerka odbijala do treće godine života da govori, a kako tvrdi, sve zbog toga što joj je karijera bila prioritet.

- Ona nije želela da priča do tri i po godine, a to je bio vid njenog otpora jer sam je ostavljala. Moram da kažem da mi nije žao što se to tako desilo jer ni ona, ni ja danas ne bismo bile tu gde smo. Ona se stabilizovala, a ja sam ispravila svoje greške u roditeljstvu. Ona je sposobna, može da radi sve sama - rekla je Jovana.

Printscreen „Novo jutro"
Jovana Jeremić

Zbog toga što je ostala samohrana majka, bila je prinuđena da mnogo radi, a to se odrazilo i na Leu. Ipak, one su uspele da prebrode ovo, a Jovana je danas i u odličnim odnosima sa bivšim suprugom i njegovom devojkom.

- Ja svoje dete nikada nisam poredila ni sa jednim drugim detetom. Nisam to volela ni meni da rade, a ne ja njoj. Moja majka se puno sekirala, u početku je bilo pitanje da li je ona normalna, da li ima sindrom, a kada se to ustanovilo, znala sam da je lenjost, pa sam čekala trenutak. Najviše sam plakala kada sam morala da radim, nehumano je bilo da ja radim jutarnji, pa spavam četiri sata, pa se vraćam da radim rijaliti, ja sam propustila odrastanje svog deteta, morala sam da radim, nije to bilo mojom voljom. Ja da sam to odbila, završila bih na ulici, moji mi nikada nisu pomagali, Voja... Voja je sada odličan, naučila sam ga da postane čovek. On je sada srećan ima devojku, koja je fenomenalna, i mnogo voli moje dete i hvala joj na tome - rekla je Jovana.

Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
Jovana Jeremić

Voditeljka sa ponosom ističe da je Lea danas zrela i uspešna devojčica, koja je mnogo toga povukla na mamu.

- Ona je moj najveći uspeh. Sada kada vidim svoje dete vidim jednu ličnost, koja ima stav, koja zna šta želi, šta ne želi. - rekla je Jovana, prenosi Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike