Pevač uhvaćen u bašti svog doma: Paparaci ga uslikali u opuštenom izdanju, glavne zvezde su njegovi bicepsi (FOTO)

15.06.2024

07:45

0

Ispozirao je, a da nije ni znao da su ga fotografisali

Pevač uhvaćen u bašti svog doma: Paparaci ga uslikali u opuštenom izdanju, glavne zvezde su njegovi bicepsi (FOTO)
Šon Mendez - Copyright Profimedia

Šon Mendez, popularni mladi pevač, pre skoro dve godine povukao se iz javnosti zbog, kako je tada rekao, rada na svom mentalnom zdravlju.

Međutim, njegovi fanovi su zahvaljujući paparacima uspevali tu i tamo da vide šta radi i kako izgleda, a poslednje fotografije su izazvale pravu buru. 

Paparaci su, naime, uslikali pevača u bašti njegovog doma u Los Anđelesu, gde je bio u potpuno opuštenom izdanju.

On je nosio majicu bez rukava i trenerku, a ono što su mnogi primetili je da je bio mokar - tačnije, mokre kose, dok je razgovarao sa nekim telefonom.

Međutim, prave zvezde ovih fotografija su Šonovi bicepsi. Pevač je, naime, stalno podizao ruke dok je razgovarao, pa su tako njegovi mišići došli do izražaja, a u jednom trenutku se čak i osmehnuo, pa nema sumnje da su mnoge devojke bile oduševljene.

Šon je, inače, svojim fanovima najavio da će nastupiti posle dužeg vremena i to u septembru na jednom festivalu, gde se nada da će predstaviti i nove pesme na kojima radi već neko vreme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Kada je u pitanju njegov ljubavni život, u poslednje vreme spekulisalo se da se nešto dešava između Šona i doktorke Džoselin Miranda, koja je duplo starija od njega. Njih dvoje su bili uhvaćeni na plaži, ali se ni jedno ni drugo nisu oglašavali o tome kakav je njihov odnos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike