Pukla veza! Raskinuo omiljeni estradni par, oglasili se zajedničkim saopštenjem!

18.11.2021

09:36

0

Iako im je bilo teško, nisu želeli da bude bilo kakvih nagađanja pa su o tome sami obavestili javnost

Pukla veza! Raskinuo omiljeni estradni par, oglasili se zajedničkim saopštenjem!
profimedia-0643719903 - Copyright Profimedia

Muzički par Kamila Kabeljo i Šon Mendes saopštili su protekle večeri a su rešili da raskinu svoju dvogogodišnju vezu. Par se ovim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram zajedničkim saopštenjem.

Profimedia
 

- Hej, ljudi, odlučili smo da okončamo svoju romantičnu vezu, ali naša ljubav jednog prema drugom kao prema ljudima jer jača nego ikad — naveli su. 

- Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo to da budemo. Cenimo vašu podršku od samog početka i nastavljamo dalje. Kamila i Šon.

Instagram printscreen/camila_cabello
 

Njih dvoje su, inače, nedavno uslikani u jednom restoranu dok su doručkovali, a sve vreme su ozbiljno razgovarali, nakon čega je pevačica zaplakala.

Profimedia
 

Vest o njihovom raskidu mnoge je iznenadila, s obzirom na to da su svi mislili da im ljubav cveta nakon što su čak proveli i karantin zajedno. Šon je čak priznao i da je Kamila bila inspiracija za pesme na njegovom albumu.

Par je prvi put doveden u vezu u julu 2019. godine, nakon što su sarađivali na hitu Señorita, a od tada su bili nerazdvojni. Gotovo iz dana u dan paparaci su ih viđali kako razmenjuju nežnosti na ulicama i plažama širom Amerike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike