Paparaco fotografije govore više od reči: Šon Mendez i Kamila Kabeljo proveli romantičnu noć u njegovom domu, pevačica se ovako skrivala

25.04.2023

07:45

0

Njih dvoje se još uvek nisu oglašavali o tome da li su ponovo zajedno ili ne

Paparaco fotografije govore više od reči: Šon Mendez i Kamila Kabeljo proveli romantičnu noć u njegovom domu, pevačica se ovako skrivala
Kamila Kabeljo i Šon Mendez Profimedia - Copyright Profimedia

Kamila Kabeljo i Šon Mendez privukli su veliku pažnju kada su uhvaćeni na "Koačeli", kako razmenjuju nežnosti i to godinu i po dana posle raskida. Iako se nisu oglašavali ovim povodom, oni su ponovo uhvaćeni!

Kako se može videti na paparaco fotkama, Šon i Kamila su proveli veče zajedno u njegovom domu u Los Anđelesu. Šon je prvo uhvaćen da je kupio buket cveća i još neke stvari, a nedugo potom je i Kamila uslikana ispred njegove kuće.

Ona je pokušala da se sakrije tako što je nosila kapuljaču na glavi, naočare i masku na licu. Ovo je mnogima znak da su njih dvoje zapravo ponovo zajedno.

Podsetimo, ovaj par je rastužio brojne fanove kada se saznalo da su odlučili da se rastanu. Oni su tvrdili da su ostali prijatelji, što su i pokazali dva meseca pošto su raskinuli, kada su zajedno šetali njihovog psa, kojeg su usvojili u novembru 2020. godine.

Profimedia
Šon Mendez i Kamila Kabeljo

U međuvremenu je Kamila bila u vezi sa Ostinom Kevičem (jedan od osnivača i direktor „Lox club-a"), a navodna romansa je trajala osam meseci. S druge strane, šuškalo se da je Šon u vezi sa pevačicom Sabrinom Karpenter, ali on je to brzo demantovao. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike