Kim Kardašijan provela rođendan sa decom: Radila sam sve što su oni hteli, nikog nije briga šta ja želim!

14.06.2024

23:15

0

Odmah su krenule kritike

Kim Kardašijan provela rođendan sa decom: Radila sam sve što su oni hteli, nikog nije briga šta ja želim!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je nedavno u svom porodičnom rijalitiju pokazala kako je proslavila rođendan sa prijateljima i porodicom na glamuroznoj večeri.

Međutim, sam dan rođendan je provela sa svoje četvoro dece koje je dobila u braku sa Kanjeom Vestom, a nakon toga se požalila svojoj majci Kris da je taj dan za nju bio "pravo mučenje".

- Htela sam da imam dan za sebe, a umesto toga sam gledala snimke na Jutjubu, imala turnir u fudbalu i išla da pravim radove od grnčarije. Trebalo je da vidiš koliko je ružno ono što sam napravila. To nije bilo ono što sam htela da radim na svoj rođendan - požalila se Kim.

Profimedia
Kim Kardašijan

Kako je dalje dodala, smatra da mora sa decom da napravi granice.

- Moram da ih postavim i da im kažem: "Ovo nije Dan majki. Ovo je moj dan. Mislite li da mama želi da pravi grnačariju na svoj rođendan? Čiji je rođendan?" - pričala je Kim. 

Njena majka Kris se sve vreme smejala, a onda malo i iskritikovala ćerku, koja je otkrila i šta bi za nju bila savršena proslava rođendana.

- Da budem ceo dan zaključana u sobi, da jedem kolače i sladoled. Ali ne, nikog nije briga za ono što ja želim, barem ne moju decu - rekla je Kim.

Profimedia
Kim Kardašijan

Očekivano, mnogi su kritikovali Kim na društvenim mrežama zbog toga što je ispričala, rekavši joj da će joj to biti uspomene kojih će se rado sećati kad deca odrastu. 

S druge strane, bilo je i mama koje su je potpuno razumele u tome da je želela da barem rođendan bude dan za nju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike