„Veliki je narcis..." Zorana Mićanović otkriva mane MC Stojana: Ima toliko godina, ali jedno se ne menja!

14.06.2024

12:45

0

Gotovo kao iz topa ih je nabrojila

„Veliki je narcis..." Zorana Mićanović otkriva mane MC Stojana: Ima toliko godina, ali jedno se ne menja!
Zorana Mićanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zorana Mićanović i Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, nedavno su raskinuli svoju vezu, a pevačica se tim povodom samo jednom oglasila za medije - istakavši da zaista jesu stavili tačku na njihov odnos. Nedavno, pak, gostujući u jednom podkastu, ona je imala za zadatak da pobroji njegove najveće mane.

Od toga uopšte, po svemu sudeći, nije prezala.

- Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - kazala je u „Bunkeru" ona, ali tu se nije i zaustavljala:

„Ima toliko godina..."

Zorana Mićanović i MC Stojan, ATAImages/M. M.
 

- Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako, kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica. Postidi se. Iako ima toliko godina, stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama, a treća... Za sada nisam uvidela neke, reći ću ti kada ih uvidim - ispričala je kroz osmeh.

Podsetimo, pevačica je ubrzo posle raskida i otkazala pojedine nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja. Otklonivši sumnje pojedinaca da je to u stvari uradila zbog rastanka s kolegom, odgovorila je i na pitanje da li postoji mogućnost pomirenja s njim.

- Otkazala sam nastupe zbog zdravstvenog problema, nisam pala u depresiju, osećam se odlično. U proteklih pet meseci sam skroro svaki dan imala nastupe. Svi jako dobro znaju da sam i pre dve nedelje prosavila 19. rođendan i da sam od provog dana bila uključena u tu organizaciju i sve to je dovelo da pada imuniteta i zamora sa glasom. Doktor me je posavetovao da otkažem nasutpe i da mirujem radi svog zdravlja - za „Blic" je izjavila Zorana Mićanović, a potom je i zaključila rečima:

- MC Stojan i ja smo stavili tačku da na našu vezu. Nismo u lošim odnosima, ali ne bih više ništa pričala na tu temu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike