MC Stojan na planini bez 22 godine mlađe devojke! Pevač smoren, stalno kucka poruke - gde je Zorana? (FOTO)

04.06.2024

08:30

0

Ne odvajaju se jedno od drugog, ali to sada nije slučaj

MC Stojan na planini bez 22 godine mlađe devojke! Pevač smoren, stalno kucka poruke - gde je Zorana? (FOTO)
Zorana Sikter, MC Stojan - Copyright M.M./ATA Images, 24sedam

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan rešio je da predah od obaveza napravi na planini Kosmaj.

Pevača smo uhvatili kako boravi u jednom restoranu, koji se nalazi u blizini apartmana u kojem je odseo.

Pomalo je neobično da Stojan nije bio u društvu devojke Zorane Mićanović, od koje se u poslednje vreme ne odvaja.

- Stojan je sve vreme bio sa dvojicom prijatelja, a tu je bila i jedna njihova drugarica, pili su kafu. Oni su ćaskali neprekidno, dok je pevač više ćutao i gledao u mobilni telefon i povremeno se smeškao. Moguće i da je slao poruke svojoj devojci. Čim je ostavio telefon, nije se previše priključivao razgovoru. Primećivalo se da je bio nekako smoren. Bilo mi je pomalo čudno što upravo Zorana nije tu sa njim da uživaju zajedno u čarima planine - ispričao nam je izvor, kojem je neobično i to što baš danima kada ne nastupaju, pevači nisu zajedno.

 

- Početak radne nedelje je, oni nemaju nastupe, pa mi je tim pre čudnije da nisu zajedno. Sa druge strane, pošto često provode vreme zajedno, sigurno će se zaželeti jedno drugo, pa ovaj kraći rastanak može da utiče dobro za njih dvoje - zaključuje izvor za 24sedam.

Podsetimo, Zorana Mićanović, koju još zovu i Zorana Sikter, 22 godine je mlađa od Stojana, a njihova ljubav traje nekoliko meseci. Paru razlika u godinama ne smeta, te se primećuje da uživaju. Pojavljivali su se zajedno u javnosti, kada su sve oči bile uprte u njih, a pevač je priznao i kako planira da oženi koleginicu.

- Kod mene nema da li sam spreman ili ne, sve mi se dešava spontano. Neće biti ništa tajno, biće svadba za 2.000 ljudi, svako po 500 evra, nemoj neko da je došao sa manje! Tri dana će da traje, pa ko preživi, pričaće - pomalo se našalio reper u nedavnoj izjavi za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike