"Dođem kući i isplačem se u svoja četiri zida"! Devojka MC Stojana je bila žrtva vršnjačkog nasilja: U školi prošla pakao zbog muzike

10.05.2024

22:05

0

Nakon prvog uspeha stvari su se promenile

"Dođem kući i isplačem se u svoja četiri zida"! Devojka MC Stojana je bila žrtva vršnjačkog nasilja: U školi prošla pakao zbog muzike
Zorana Mićanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zorana Mićanović nedavno se ponovo našla u centru pažnje zbog veze se 22 godine starijim kolegom MC Stojanom. Mlada pevačica nedavno je napunila 19 godina, a na estradi se pojavila kada je imala samo 16.

Njen prvenac "Sikter" postao je i njena lična karta, te joj poslužio kao odskočna daska. Iako su mnogi osporavila što se vrlo mlada pojavljuje u provokativnijim stajlinzima i sa jakom šminkom, za Zoranu to nije bilo ništa novo jer se od detinjstva bavi muzikom. Kako je jednom prilikom i pričala, morala je da usklađuje obaveze u školi sa nastupima, a na sve to vršnjaci su je zadirkivali.

- Sa decom sam imala probleme. Nisu htela da se druže sa mnom zato što pevam narodnu muziku i zato što se uopšte bavim pevanjem - započela je pevačica, pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Zorana Mićanović

- Moji vršnjaci su me stalno potcenjivali i ismevali, govorili da nikad neću uspeti, da ću uvek biti na nivou kafanske pevačice. To me je jako pogađalo i kad dođem kući, isplačem se u svoja četiri zida, ali nastavim dalje - rekla je Zorana.

Pevačica je istakla i da su se mnoge stvari promenile otkako je izdala prvi singl.

- Nikad nisam imala podršku od svojih drugara, ali posle nekog vremena, naročito posle pesme "Sikter", svi mi prilaze i pitaju da se slikaju sa mnom i da se družimo. Sad shvataju da su pogrešili.

Ona je potom dodala i da su joj mnogi "podmetali nogu" na nastupima, ali da se to više ne dešava jer ima iza sebe ozbiljan tim i produkciju.

Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand
Zorana Mićanović

- Niko me nije vređao, ali su me sabotirali. Dešavalo mi se da odem na tezgu, a isključe mi mikrofon, neću nikoga da imenujem.

Zbog brojnih snimaka sa nastupa na kojima u rukama drži pozamašnu svotu novca, Zorana je dobila nadimak "kraljica bakšiša".

- Drago mi je što me tako zovu, jer to znači da me narod voli. A to koliko sam najviše uzela zadržala bih za sebe - zaključila je pevačica za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike