Željko Joksimović o duetu s Cecom! Evo i šta mu je žena rekla kad je čula da će sarađivati

13.06.2024

11:05

0

Napominje kako se njih dvoje dugo poznaju i druže, te da je sve išlo kao po loju

Željko Joksimović o duetu s Cecom! Evo i šta mu je žena rekla kad je čula da će sarađivati
Željko Joksimović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Željko Joksimović, pojavivši se na jednom prestoničkom događaju, progovorio je o duetu s Cecom Ražnatović koji je izbacio („Više od sreće"). Pevač nije skrivao da su oboje očekivali da im numera kod publike baš dobro prođe, ali ni reakciju supruge Jovane, pošto je saznala s kim će on uraditi pesmu.

- Očekivali smo to (Ceca i ja), jer je pesma jako dobra. Super su nam se složili glasovi super. Nismo nešto dugo ni radili na tom polju. Nećemo večeras izvoditi pesmu, jer Ceca nije mogla da dođe. Voleo bih da tu pesmu uvek pevamo zajedno, jer je tako napravljena i jedino tako i ima smisla - počeo je on pred predstavnicima „sedme sile", a onda i potvrdio da tema numere jeste razvod.

Željko Joksimović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jeste tema razvod. On njoj zamera nešto, ona njemu uglavnom ništa - prokomentarisao je Joksimović, prenosi „Informer", koji već izvesno vreme ima sve pesme za album, međutim, non-stop nešto doreađuje, menja... I šali se kako je „shvatio da nije normalan":

- Više od godinu dana imam sve pesme za album, samo sad to dorađujem, menjam, ubacujem. Juče sam masterizovao pesmu „Više od sreće", hteo sam nešto da popravim... Shvatio sam da nisam normalan.

Saradnja s Ražnatovićkom bila mu je uživanje.

Željko Joksimović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Poslao sam joj poruku i rekla mi je: „E, Lane, hoćemo, baš mi se sviđa". Mi smo lenji u poslednjih godinu, dve dana, ali smo uspeli uz podršku i pritiskanje kompozitora pesme da završimo. Super je tekla saradnja, jako dugo je poznajem. I ranije sam miksao glas na njenim pločama kod mene u studiju, tako da vrlo dobro znam kako to ide, a i družimo se. Nisam dugo snimao duete i uvek kažem, ako je dobra pesma, onda ima razloga da se nešto radi. Meni je super da sarađujem sa Svetlanom - rekao je Željko, pa otkrio kako je Jovana Joksimović reagovala na njihov rad.

- Sviđa joj se pesma i ona je navijala da što pre to uradimo - otkrio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike