"Potcenili su me, a ostavila sam ih miljama iza sebe": Jovana Jeremić se obratila hejterima (FOTO)

09.06.2024

11:57

0

Nije ovo očekivala

"Potcenili su me, a ostavila sam ih miljama iza sebe": Jovana Jeremić se obratila hejterima (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić često na svom Instagram profilu komunicira sa pratiocima i deli skoro svaki segment svog života. Nije joj strano ni da podeli po nešto loše što je doživela, pa se sada tako osvrnula na kritike i negativne komentare koje su joj upućivali tokom karijere.

- Mnogi su me potcenili, Nisu verovali u mene. Sve te sam miljama ostavila iza sebe. U prošlosti. Gde im je i mesto. Hvala svakome na svom ponašanju prema meni. Ništa vam ne zameram. Načinili ste me boljom osobom i brojem 1 u svom poslu. Svom uspeh sam pre 12 godina još sebi predvidela. Do detalja. Bog me je iznenadio na jačini i intenzitetu. Nikada me nije napustio. Zato nikad ne kažem da sam uspela sama. Nisam. Uz Božiju pomoć ostvarila sam sve ono što nisam sebi predvidela. A znate šta je još važnije? Ovo je samo početak svega što me čeka u ovozemaljskom životu. Živećemo ga zajedno - napisala je voditeljka.

Instagram printscreen/jovanajeremic
 

Podsetimo, Jovana je već duže vreme u srećnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem sa kojim planira i budućnost.

- Kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem i kažu da će to biti jedna od mojih najvećih ljubavi u životu i da je on čovek mog života. Kažu još svašta nešto, ali neću dalje od toga. Čak... - rekla je ona, pa se nasmejala i nastavila:

- Čak da rodim sina. Drugo dete biće muškarac. Ako bude muškarac biće Vasilije, ako bude devojčica biće Vasilisa. Samo pod tim uslovima mogu da ostanem u drugom stanju, to sam i Draganu rekla. Od te priče promena imena ne dolazi u obzir. Ako se dogovorimo - dogovorili smo se, ako se ne dogovorimo - čekaće Vasa - rekla je ona za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike