„Rat je definitivno počeo zbog toga!" Jovana Jeremić sumnja da je požar podmetnut: Jednom nam je neko ubacio miša u pakovanje tosta!

12.06.2024

13:30

0

Ovo je treći put da gori pekara preduzetnika iz Grocke

„Rat je definitivno počeo zbog toga!" Jovana Jeremić sumnja da je požar podmetnut: Jednom nam je neko ubacio miša u pakovanje tosta!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

U pogonu pekare Dragana Stankovića, biznismena i dečka Jovane Jeremić, jutros je izbio požar i šteta je, kako je istaknuto, oko milion i po evra. Ovo je treći put da se on sa ovako nečim suočava, a drugi u poslednja dva meseca.

U požaru je izgubio, prema daljim napisima, skoro četiri miliona evra.

Posle požara u pogonu Stankovićeve pekare, 24sedam/Strahinja Hadži Bugarčić
 

Jovana, još uvek potresena čitavom situacijom, objasnila je odakle joj sumnja da je požar podmetnut. Ona tvrdi da su „mnogi oni koji žele da unište biznis njenog izabranika, a da ona i zna zašto".

- Sigurna sam da požar ima veze s tim srpskim hlebom, jer je u pitanju srpski hleb i tri prsta. Dragan je veliki patriota koji se bori da proizvodnjom hleba u Srbiji brani sav srpski narod. Mi nećemo stati bez obzira na paljenje. Ovo je treće paljenje. Borićemo se da svi u pekarskoj industriji mogu da žive od hleba - kazala je za „Kurir" ona, pa je potom nastavila o tome kako njih već neko vreme sabotiraju.

- Proteklih mesec dana na svaka tri dana neko seče kablove na mašini za sečenje hleba kako ne bi mogao da se isporuči hleb pakovan sa nalepnicom sa tri prsta. Definitivno je počeo rat zbog toga - istakla je Jovana, a onda dodala i:

Jovana Jeremić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Neko nam je ubacio miša u pakovanje tost hleba koji nije bio izrezan. Ako je miš slučajno zalutao, rezač kad seče izrezao bi i miša sa hlebom. Ovo je bio ubačen živ miš u pakovanje hleba. To radi konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta - sluti Jeremićeva, dok još uvek čeka tačan uzrok požara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike