Pevačica uživa za sve pare! Lepa Brena bosa leži nasred hotela u Istanbulu (FOTO)

12.06.2024

20:07

0

Društvo joj pravi sestra

Pevačica uživa za sve pare! Lepa Brena bosa leži nasred hotela u Istanbulu (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Brena je poznata po tome što slobodno vreme voli da iskoristi da otputuje u inostranstvo na kraće odmore, a kako joj to njen veliki poslovni uspeh i dozvoljava, obično odseda u nekom luksuznom hotelu.

Ovog puta se odlučila za Istanbul, gde je otišla u pratnji sestre Fare, koja inače živi u Kanadi, pa sada imaju priliku da nadoknade vreme koje ne provode zajedno. Koliko uživaju u Turskoj govori i slika iz hotela, na kojoj je Brena nasmejana u elegantnoj haljini, ali bosa legla na sred hotela.

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
Lepa Brena

Podsetimo, pevačica je ove godine proslavila četiri decenije uspešne karijere, te je napravila i malu rekapitulaciju svega što je postigla.

- Tokom svih godina karijere, uspona i padova, trijumfa i suza, radosti i tuge... Svega što mi se dešavalo kao ženi, majci i umetniku u koga su reflektori upereni dvadeset i četiri sata na dan, smatram da sam uspela gotovo nemoguće - da ostanem svoja, prirodna, normalna, nasmejana, žena od krvi i mesa, u duši ista kao ona devojčica koja je pre četrdeset i četiri godine iz malog brčanskog dvorišta zakoračila u veliki svet!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike