Naomi Kembel otkrila kako je dobila decu: Imam veliki strah od budućnosti

12.06.2024

07:45

0

Manekenka savetuje mlade devojke da se ostvare u ulozi majke

Naomi Kembel otkrila kako je dobila decu: Imam veliki strah od budućnosti
Naomi Kembel - Copyright Profimedia

Naomi Kembel nedavno je progovorila o borbi za majčinstvo i spekulacijama da je decu dobila pomoću surogat majke. Iako je reč o temi o kojoj je godinama izbegavala da govori, sada je sa ponosom pričala o roditeljstvu i odluci da bude samohrana majka.

Pedesetčetvorogodišnja manekenka, prošle godine je dobila sina, a 2021. godine ćerku, te je sada za "The Times" potvrdila da je decu dobila pomoću surogat majke.

- Jesam - kratko je rekla, pa dodala: 

- Moja deca su sve za mene. To me je navelo na strah za budućnost. Nadam se boljem svetu za svoju decu. Oni su 110% moj prioritet. Moram biti tu za njih prvog dana u školi.

Profimedia
Naomi Kembel

Bivši supermodel istakla je i da joj teško pada kada čuje da se sve manje mladih devojaka odlučuje za potomstvo zbog teške finansijske situacije.

- Čula sam mnogo mladih devojaka kako govore da je previše skupo imati decu i možda ih neće želeti, samo sam rekla: 'Promenićete mišljenje, poželećete da budete mama'. Razumem da je ekonomski teško. Ali moja mama nije imala ništa i uspela je. Isplati se. To je tako neverovatno.

Profimedia
Naomi Kembel

Podsetimo, Naomi je odmah po rođenju ćerke naglasila da je "dete njeno i da nije usvojeno", kao i da je ispunila veliku životnu želju.

- Uvek sam znala da ću jednog dana biti majka, to je najveća radost koju sam mogla da zamislim - dodala je.

Međutim, ona gotovo nikome nije govorila o ovome, te dodaje da na prste jedne ruke može da nabroji imena onih koji su znali kroz šta prolazi i da roditeljstvo smatra vrlo privatnom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike