Marija Šerifović otkrila zašto nije došla na finale "Zvezda Granda": Malkice mi je žao!

11.06.2024

15:33

0

Ovo se dogodilo prvi put za osam godina

Marija Šerifović otkrila zašto nije došla na finale "Zvezda Granda": Malkice mi je žao!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ M.M.

Proteklog vikenda održano je finale "Zvezda Granda", a mnogi su primetili da žiri nije bio u punom sastavu. Tačnije, nedostajala je Marija Šerifović, koja prvi put za osam godina nije u studiju pratila finale jer je imala unapred zakazane obaveze.

- Koncert počinje u 10, a finale Zvezde Granda u 9. Ponela sam tablet da bih mogla da gledam to dok sam tamo. Moram da priznam da mi je malo čudno što neću biti u studiju za finale. Međutim, ovaj koncert je zakazan pre nego što smo znali kada je termin finala. Bilo je logično da dođem na koncert. Ovo je prvo finale nakon osam godina na kojem neću biti. Malkice mi je žao - rekla je Marija putem svog Jutjub kanala.

Printscreen/YouTube, Marija Serifovic
Marija Šerifović

Podsetimo, Marija se već oglašavala povodom ove teme i tada izjavila da nije sigurna u to koliko će se zadržati na mestu žirija.

- Čestitam svim finalistima i Šejli i Ceci. Nije mi krivo što nisam bila sinoć. Bila je dobra sezona u kojoj ima mnogo dobrih pevača. Ne znam da li ću biti član žirija sledeće sezone, ugovor mi je istekao videćemo - rekla je ona.

Pobednica ovogodišnje sezone je Šejla Zonić, kandidatkinja Cece Ražnatović, dok je drugoplasirani bio Miki Sukolovski, takođe Cecin takmičar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike