"Neka ti publika pravi decu": Milica Pavlović na meti negativnih komentara

10.06.2024

13:45

1

Pevačica je fokusirana na karijeru

"Neka ti publika pravi decu": Milica Pavlović na meti negativnih komentara
Copyright ATAImages/ A.A.

Milica Pavlović važi za jednu od najuspešnijih pevačica mlađe generacije na ovim prostorima. Naime, ona iza sebe već ima niz solističkih koncerata, te se može reći da je trenutno potpuno posvećena karijeri.

I sama priznaje da joj je publika na prvom mestu, čak i ispred partnera, a zbog toga je često na meti loših kritika.

- Na toj ravnini gde je moja publika, ne želim da stavim nikog pored. Taj neko može da ima svoje mesto, ali ne može da zauzme mesto moje publike i svega toga. Žene su zbog toga po meni osule paljbu „Neka ti publika pravi decu“. Imam utisak da je u današnje vreme sramota izgovoriti: „Ja sam vredan i radan, da cenim onoga ko mi daje hleb“. Živim od moje publike, trudim se svakog dana, jutra i noći da dam maksimum od sebe - istakla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

Ona se osvrnula i na svoje saradnike, te istakla da im duguje veliku zahvalnost zbog toga što su imali razumevanja za nju.

- Mene je teško trpeti i onda ja moram da cenim ljude koji me trpe. Mene je Bog pogledao da sam nailazila na ljude koji su se našli na mom putu da me podrže. I te kako mi upute kritiku kada dam povoda, a opet me za sve razumeju - rekla je za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike