Pala u bunar, kasnije u komu, pa saznala i da ima tumor: Pevačica se kroz život susretala sa strašnim problemima!

11.06.2024

14:05

0

Šest meseci je jela na slamčicu

Pala u bunar, kasnije u komu, pa saznala i da ima tumor: Pevačica se kroz život susretala sa strašnim problemima!
Dušica Grabović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Dušica Grabović jednom je prilikom ostavila bez reči i svoje brojne fanove progovorivši o zdravstvenim problemima s kojima se susretala od samog početka svog života, pa nadalje.

- U prvoj godini života mi je tekla krv iz ušiju i taj dan sam hitno prebačena u bolnicu. Doktori su uspeli da me spasu... - počela je Dušica, a zatim se osvrnula na pad u bunar, kada joj je tek slučajni prolaznik spasao život.

 

 

- Napravila sam brodić od plastične čaše koji mi je izmakao iz ruku, okliznula sam se i pala u bunar. Moj brat blizanac je plakao iz sve snage i taj plač je čuo slučajni prolaznik. Spasio mi je život - upamtila je to ona, čijim problemima tu nije bio i kraj.

Na skijanju je jednom, takođe, zadobila strašnu povredu.

- Komšija je čuo i odvezao me u bolnicu, jer su brata od tetke već uzeli, a mene ostavili krvavu u snegu... Šest meseci sam jela na slamčicu - šokirala je pevačica.

 

 

- U dvadesetoj godini života sam ležala u bolnici zbog jake upale jajnika. Da bi ubrzali proces ozdravljenja, dali su mi pogrešnu vensku terapiju. Doživela sam anafilaktički šok i pala u komu iz koje se nisam budila dva dana. Ta dva dana sam gledala samo cveće oko sebe. Ne znam da li sam tada doživela kliničku smrt, ali znam da me ništa nije bolelo dok nisam otvorila oči - objašnjavala je jednom prilikom putem društvenih mreža, prenosi „Puls", a ona je onda dodala: Sećam se da sam tada prvo ugledala svoju mamu koja je još uvek bila živa. U 31. godini života sam otišla na rutinsku kontrolu kod ginekologa. Pošto sam došla u privatnu kliniku, doktor mi je saopštio da taj dan imam besplatan pregled dojki. Nakon ultrazvučnog pregleda doktor je primetio i napipao tumor veličine pet centimetara. Jedino čega sam se setila i uputala jeste: „Zašto, Bože, moram proći isto što i moja majka koja je imala rak".

- Nikom ništa nisam pričala, operisala sam se nakon dva dana - zaključila je onda Dušica Grabović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike