Tanjinu pesmu „Švaler” je trebalo da otpeva druga pevačica: Mnogo mi je krivo, počela sam da plačem

24.07.2023

23:40

0

Nije kome je namenjeno nego kome je suđeno

Tanjinu pesmu „Švaler” je trebalo da otpeva druga pevačica: Mnogo mi je krivo, počela sam da plačem
Tanja Savić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sa onom starom izrekom „Nije kome je rečeno već kome je suđeno”, suočila se i pevačica Dušica Grabović koja ne može da prežali što je Tanja Savić snimila numeru „Švaler”, koja je zapravo za nju bila pisana.

Kako je istakla, okolnosti su bile takve da se nije odmah odazvala ponudi tekstopisca Saše Lazića koji je numeru prodao Tanji, a potom ona postala pravi hit.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić

- Jao jeste, „Švaler”, od Tanje Savić. Saša Lazić me je zvao i kaže: „Dušice, imam pesmu za tebe, a ja krećem u Australiju”. Ja ga pitam koja pesma, on kaže: „Švaler, znaš kakva pesma, hit kao vrata. Ako je ne uzmeš, otpevaće je Tanja Savić”. Ja njemu kažem da mi pusti tu pesmu da je čujem i on kaže kako ne može, da moram u studio da dođem da je čujem. Kaže mi da nikome ne veruje i da ne može tek tako da je pošalje. Na to mu ja kažem: „Sale, nemam vremena, idem u Australiju, hajde kad se vratim”. On meni: „Ne mogu, nazvao sam te prvu da te pitam hoćeš li pesmu” - priseća se Dušica i dodaje:

ATAImages/Milan Maričić
Dušica Grabović

- Saša je proda i ja čujem pesmu u Australiji. Zovem ja Saleta i kažem mu: „Pa što je nisi zadržao za mene?” Kunem ti se tad sam počela da plačem. Eto, kad ti Bog da hit, a ti ne znaš... Jednostavno nije bilo suđeno. Toliko mi je bilo krivo. Tanja je to vrhunski odradila - priznala je Dušica Grabović za „Hype TV”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike