Novi detalji dueta Cece i Željka: Otkriven naziv pesme! Pevačica otkrila i sve o druženju sa kolegom i njegovom ženom

22.04.2024

21:31

0

Svi uzbuđeno rade na ovom projektu

Novi detalji dueta Cece i Željka: Otkriven naziv pesme! Pevačica otkrila i sve o druženju sa kolegom i njegovom ženom
Željko Joksimović, Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ceca Ražnatović i pevač Željko Joksimović će ukrstiti glasove i snimiti duet na koji su, kako su i sami rekli, čekali 20 godina.

Iako su sve držali u tajnosti, informacija da su ostvarili saradnju je dospela u javnost, a sada je otkriven i naziv pesme. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Željko Joksimović

Kako se navodi, zvaće se "Više od sreće", a pesmu je radio Miloš Roganović.

- Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa - otkrio je Željko, pa se Ceca nadovezala:

- Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke lestvice i ne ide ti se na dole, to nije u prirodi čoveka koji je ambiciozan i koji voli pobedu - kažem metaforički. Danas je jako teško doći do dobre pesme. Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo. Željko će me ovog puta producirati dok budem bila u gluvoj sobi i nadam se da će biti blagi učitelj - rekla je Ceca, a Željko otkrio da postoje dve verzije njihove nove pesme i da će tek odlučiti da li će izaći obe ili samo jedna.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Imamo dve verzije pesme, a možda budu i obe - dodao je Željko.

Ceca je ovom prilikom govorila i o druženju sa Željkom.

- Ja sam jutarnja ptica, supruga mi radi jutarnji, pa onda i ja radim jutarnji. Odem prvo do televizije i onda dođem ovde oko 10 sati i oko 5, 6 već završim dan, a Ceki je noćna ptica - rekao je Željko, a onda se Ceca ubacila:

ATAImages/ A.A.
Jovana i Željko Joksimović

- I on je bio noćna dok se nije oženio. Druga su pravila, to je potpuno prirodno. Ja sam svaki put kod Jovane i Željka došla u 7 uveče na normalnu večeru, na sedeljku, a izašla u 7 ujutru, kad ljudi kreću na posao. Rekla sam im da li ću ja nekada iz vaše kuće izaći u pristojno vreme. Toliko se zapričamo o muzici i privatnom životu. Jovana i Željko su fantastični domaćini, toliko se raspričamo o svemu, tako da ode veče - rekla je Ceca.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike