U jeku priča o razvodu, Dženifer Lopez i Ben Aflek prodaju kuću: Traže 60 miliona dolara za impozantnu vilu (FOTO)

11.06.2024

07:45

0

Ovde žive tek godinu dana

U jeku priča o razvodu, Dženifer Lopez i Ben Aflek prodaju kuću: Traže 60 miliona dolara za impozantnu vilu (FOTO)
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Već nedeljama naširoko se priča o tome da su Dženifer Lopez i Ben Aflek predali papire za razvod. Iako poznati par još uvek ne želi da se oglašava povodom ove teme, iz dana u dan pojavljuju se sve sigurniji znaci da se posle dve godine braka bliži kraj.

Ovome u prilog ide i priča da je par "Benifer" odlučio da proda luksuznu vilu na Beverli Hilsu za 60 miliona dolara, prenosi Page Six.

Profimedia
Kuća Džej Lo i Bena Afleka

Kako prenose mediji, oni su već angažovali agenta za nekretnine kako bi što pre prodali kuću u koju su se uselili pre godinu dana.

Reč je o luksuznom posedu od 4.237 kvadratnih metara i pet hektara dvorišta, a u sklopu doma kuće su 12 spavaćih soba, 24 kupatila, kao i teretana, borilački ring, košarkaški teren i parking sa 12 garažnih mesta.

Profimedia
Kuća Džej Lo i Bena Afleka

Podsetimo, mediji već dugo pišu da je razvod gotovo siguran, a dodatno je tu priču podgrejala činjenica da se Džej Lo sama pojavila na premijeri novog filma i otkazala zakazanu turneju.

Poslednji put su zajedno u javnosti viđeni na košarkaškoj utakmici njegovog sina Samuela, a njihovo "hladno" ponašanje dodatno je podgrejalo sumnje da se rastaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike