Ben Aflek i Dženifer Lopez u jeku glasina o razvodu napokon uhvaćeni zajedno! Nisu bili sami, tu je i njegova bivša (PAPARACO)

05.06.2024

07:45

0

Imali su lep povod za okupljanje

Ben Aflek i Dženifer Lopez u jeku glasina o razvodu napokon uhvaćeni zajedno! Nisu bili sami, tu je i njegova bivša (PAPARACO)
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez trenutno su tema broj 1 u svetskim medijima, zbog glasina o tome da se razvode.

Mnogima je bilo čudno što glumac i pevačica dugo nisu viđeni zajedno u javnosti, ali se to sada desilo i to u vrlo neočekivanom društvu - sa Benovom bivšom ženom.

Aflek je, naime, sa svojom bivšom suprugom Dženifer Garner išao na košarkašku utakmicu njihovog sina, a oboje su bili u opuštenom izdanju. 

I taman kad su mnogi pomislili da ponovo neće videti Lopezovu i Afleka zajedno, oni su ih dan kasnije demantovali. Par je bio na još jednoj utakmici glumčevog sina, pa su viđeni kada je ona završena. 

Oboje su izgledali potpuno normalno, kao i svaki drugi par, a ovo je bila jedinstvena prilika da su fotografisani zajedno posle dužeg vremena.

Nije poznato zašto Dženifer Lopez nije bila na utakmici dan ranije, ali je svakako Dženifer Garner bila na obe, tako da su se barem tog drugog dana okupili kao velika, srećna porodica.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

Podsetimo, Dženifer Lopez je pre nekoliko dana otkazala svoju letnju turneju, što je mnoge šokiralo. Kako su naveli iz firme koja se bavi organizacijom koncerata, ona je poželela da uzme slobodno vreme da provede sa decom i porodicom.

Pevačica i glumica se takođe oglasila, te između ostalog istakla da ne bi otkazivala turneju da ne smatra da je to apsolutno neophodno. Mnogi su, zato, pomislili da je sigurno da se razvodi od svog supruga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike