"Dao mi je šest meseci zatvora na pravdi Boga": Marko Miljković otkrio detalje sa ročišta (FOTO)

10.06.2024

09:31

0

Danas se redovno sreću

"Dao mi je šest meseci zatvora na pravdi Boga": Marko Miljković otkrio detalje sa ročišta (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Marko Miljković je pre nekoliko nedelja priveden po prijavi njihovih komšija, a sa kojima je prethodno ušao u sukob. On je tokom svađe odlučio da ih gađa jajima, a po dolasku policije utvrđeno je da je imao i alkohola u krvi.

Policija ga je odmah privela, a kako stoji u zvaničnom izveštaju, on je u stanici nastavio sa nasilnim ponašanjem, te je zadržan 48 sati. Nakon toga, Marko je pušten kući, a sada je na Instagramu objavio sliku sudije koji je želeo da mu da šest meseci zatvora, ali je ta presuda odbijena.

- Srećeš tako sudiju svakih mesec dana koji ti je dao šest meseci zatvora na pravdi Boga, a slučaj mu na prvom ročištu Apelacionog suda pao. I to je neka vrsta karme - napisao je Miljković.

Printscreen Instagram/markomiljkovic
 

Podsetimo, njegova supruga Luna Đogani nije želela mnogo da priča o ovoj temi, te se oglasila kada se sve stišalo i rekla:

- Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Nisam se oglašavala tada, neću puno da pričam ni sada, ostaću dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala, nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako - kaže Luna i demantuje da će do razvoda doći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike