"On je vuče na pogrešnu stranu!" Komšije Lune i Marka razvezale jezik: Umislili su da su moćni!

31.05.2024

12:26

1

Skup stanara reagovao je na Markove postupke

"On je vuče na pogrešnu stranu!" Komšije Lune i Marka razvezale jezik: Umislili su da su moćni!
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković česta su tema medija zbog njihovog braka, ali i ostalih situacija koje ih zadese.

Bračni par živi u zgradi na Bežanijskoj kosi gde su imali problema sa susedima.

Poslednji skandal u nizu napravio je Marko, kada je gađao komšije jajima, a taj sukob je eskalirao njegovim privođenjem.

- Ona je devojka malo nesnađena, ali nije loša osoba. Brine o deci i u Marka gleda kao u Boga. Zato sve njegove postupke pravde bez obzira šta da uradi. Ako se on sa nekim posvađa, ona se tom čoveku sutradan ne javi u prolazu. Mislim da nema potrebe mi kao komšije da pričamo o njima jer su oni sve o sebi rekli u rijalitiju - kaže komšija.

G.G./ATA Images
Luna Đogani, Marko Miljković

 

- Ne znam kako Marko, nakon onog što je uradio, misli da živi u miru u ovoj zgradi. Svi smo zgroženi njegovim ponašanjem. Porodica kojoj je bacao jaja je fina - dodao je on.

Jedna devojka je opisala način komunikacije Miljkovića:

- Znate kako izgleda kada takvi ljudi dobiju novac, pa umisle da su moćni. Eto baš ovako. Oni se jave kada se sretnemo u hodniku, ali vidite da je ta njihova komunikacija pomalo primitivna. Šta znam, ona kada šeta dečicu i psa je vrlo odmerena, ali mislim da je on prosto vuče na pogrešnu stranu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani, Marko Miljković

 

Sused je opisao kako je i skup stanara reagovao na Markove skandale.

- On dečko ne kapira da ne može da radi šta hoće. Niko nije mogao da mu objasni da ne može da stavi klimu sa spoljne strane zgrade jer ruži izgled i nije po propisima, ali je on uveren da on može na fasadi svog stana da radi šta hoće. Reagovao je i tada skup stanara i to je u procesu da mora da ukloni. Mislim da ni Luna ne može da ga nagovori i objasni mu šta je uradio, iako ona kapira, kaže ovaj stanar. - Očigledno da je je čovek bio pijan, čim je uradio tako nešto i još napao policajce. Nevaspitan je i nekulturan, često ga viđamo u takvom stanju, ovog puta je eskaliralo. Luna je dosta normalnija od njega, ali čujemo i nju kada histeriše. Snimaju te svoje klipove, kažu mi deca, i na tome zarađuju dosta pa su verovatno poleteli. Proći će i to, kao i sve što je instant pa će biti teško kada padnu da se dignu - smatra jedan sused dok komšinica kaže da ga slabo viđaju od kada je izašao iz pritvora.

24sedam/Katarina Mihajlović
Marko Miljković

 

 

- Tu su nam stalno mediji bili dok nije izašao. Retko izlazi, više viđamo Gagija kada dolazi i donosi im namirnice. Luna brine oko dece, a njega nisam videla otkada je izašao. Posle svega ovoga, nije omiljen među komšijama jer svi misle da i njima može učiniti slično kada popije koju čašicu više.

"Našla krpa zakrpu" 

Jedna susetkinja, sa druge strane, nije donedavno ni znala ko su Luna i Marko.

- Ne pratim rijalitije, ali sam čitala o tim skandalima ali nisam prepoznala da su to oni. Prijateljica mi je pre neki dan objasnila pa sam povezala. Znate kako kažu naši stari "našla krpa zakrpu". Tako i njih dvoje, vrlo su slični. Vidim nekada kao divnu porodicu, sklupčanu oko dece, a onda se čuje svađa i tako u krug. Iskreno, nisam imala ružno mišljenje toliko o njima dok se ovo nije dogodilo. Svako od nas je mogao biti njegova meta. On se nije udostojio da vidi u čemu je problem i zbog čega sve to pada na njegovu terasu, jer radnici rade, nego je odmah digao dževu. Do sada nije bilo većih problema sa njima - ispričala je ona i oplela po Marku.

- Luna se uvek fino javi, viđamo je tu sa decom. Ni on nije bio neki bukadžija, mada je voleo da pametuje. Ja se uvek setim da je to čovek koji je u “Velikom bratu”, kofom vode zagrevao vodu u bazenu i sve mi bude jasno. Ne možete vi takvom čoveku da objasnite nešto. On misli da je poznat i samim tim iznad drugih ljudi. Zaradili su očigledno dobar novac od jutjuba i rijalitija, pa ih je to promenilo. Kada su se uselili delovali su kao svi ostali - navela je komšinica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike