Hit reakcija ćerke Darka Lazića kada je čula da će dobiti sestru! Ni Sevićka ništa bolje nije prošla kad joj je saopštila da je brat na putu

09.06.2024

17:38

0

Paru je Lorena jedino zajedničko dete

Hit reakcija ćerke Darka Lazića kada je čula da će dobiti sestru! Ni Sevićka ništa bolje nije prošla kad joj je saopštila da je brat na putu
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji supružnici Ana Sević i Darko Lazić danas su jedno drugom ako ne i najveća podrška. Njihov prijateljski odnos cveta - toliko da je pevačica i voditeljka „Zvezda Granda", došavši na njegovu svadbu s Katarinom, istakla kako mu je „ona najveći poklon". 

Zajedno su dobili ćerku Lorenu kojoj su maksimalno posvećeni, a Ana, oduševljena sada trudnom suprugom pevača, nije propustila i da mu pripreti zbog nje. 

Ana Sević i Darko Lazić sa izabranicima, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Takav odnos bih svakome poželela. Kad nešto ne ide, hajde da napravimo prijateljski odnos, za mene je to sasvim normalna stvar. Otkad se Darko vratio u Lorenin život, odmah se vidi promena kod deteta. Odmah je sve lepše - istakla je ona u „Premijeri - Vikend specijalu", a Darko nema koga nije nasmejao pošto je otkrio kako je njihova mezimica odreagovala pošto je saznala da će dobiti sestru. 

- Prva Lorenina reakcija je bila, kad smo joj saopštili da će dobiti sestru: „Joj, dosta mi je bebaća više" - kazao je Lazić. 

Ana, dok je nosila sina Simeona, skoro da nije ništa bolje prošla. 

Ana Sević, 24sedam/Vladan Mišić
 

- Lorena i bebe. Meni je rekla, kad smo joj saopštili da čekam Simeona: „Nadam se da je to to". Sada je mnogo srećna što će dobiti sestru. Ma, samo neka se deca rađaju i neka su živa i zdrava - prokomentarisala je pevačica, pa je zaključila rečima:

- Rekla sam Darku: „Nemoj ovu da si zeznuo, imaćeš problem sa mnom". Sve se lepo uklopilo. Katarina je divna devojka. Neizmerno sam zahvalna i njoj i njenoj porodici, koja je prema Loreni onakva kako se samo poželeti može.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike