Ana Sević i Darko Lazić nerazdvojni! Došli sa svojim partnerima na slavlje u isto vreme: Možda počnemo da živimo svi zajedno! (VIDEO)

04.06.2024

20:42

0

Darko sa jednom bivšom ima sjajan odnos, dok je sa drugom malo drugačije

Ana Sević i Darko Lazić nerazdvojni! Došli sa svojim partnerima na slavlje u isto vreme: Možda počnemo da živimo svi zajedno! (VIDEO)
Katarina i Darko Lazić, Danijel Nedeljković i Ana Sević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Sević se večeras sa suprugom Danijelom pojavila na rođendanu Aleksandre Mladenović, ali oni nisu došli sami. Naime, kako je pevačica priznala, oni su došli u dogovoru sa njenim bivšim mužem Darkom Lazićem i njegovom sadašnjom suprugom Katarinom. 

- Da, dogovorili smo se. Idemo mi na porodične ručkove, to je jedan divan odnos. Mislim da će zauvek biti predrasuda, ali velikoj većini je normalno da bivši supružnici ostanu dobri posle razvoda. Svako neka radi u skladu sa sobom, neka radi, ko hoće da se svađa, neka se svađa, ko hoće da se voli, neka se voli - rekla je Ana Sević, pa se osvrnula na to kako je njena i Darkova ćerka reagovala na to što će dobiti još jednu sestru:

- Jako se raduje, ona je navijala za sestru. Da li će uticati na ime, to ne znam, ne ulazim u to, to je ipak neka njihova odluka. 

S druge strane, Darko je poznat po tome da voli i da se našali.

- Mi se uvek dogovaramo, Ana će biti tetka, a Danijel teča. Mi imamo zajedničko dete, uvek treba da se slažemo. Mi smo nesuglasice prevazišli odavno, sve rešavamo pričom. Došli smo zajedno, odlazimo zajedno, ne razdvajamo se, možda počnemo i da živimo svi zajedno, šalim se, naravno. Mi smo toliko lep odnos napravili, Lorena je presrećna što se mi svi družimo, a mi ćemo sve da uradimo za ljubav deteta - rekao je pevač kroz smeh, pa otkrio kako izgledaju Katarinini trudnički dani:

- Uglavnom odmara, ne može više da putuje sa mnom, može, ali nema potrebe da se umara. Stalno je sa mojom majkom i sa njenom, nije zahtevna još uvek, možda se to promeni.

Darko priznaje da nema toliko sjajan odnos sa Marinom Gagić sa kojom ima sina, ali siguran je da će sve to biti kako treba.

- Isto smo u dobrim odnosima, Marina je nešto drugačija sada, nismo toliko bliski, ali Bože moj, proći će nekoliko godina, pa ćemo mi ići zajedno svi na letovanje, videćete - rekao je Darko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike