Marina Gagić prvi put o tome što će Darko dobiti treće dete, otkrila i u kakvom su odnosu: Korektna komunikacija, ništa više ne treba

05.06.2024

13:04

0

Otkrila je i da se njihov sin raduje što će dobiti sestru

Marina Gagić prvi put o tome što će Darko dobiti treće dete, otkrila i u kakvom su odnosu: Korektna komunikacija, ništa više ne treba
Marina Gagić i Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marina Gagić, bivša devojka Darka Lazića sa kojom ima sina Alekseja, oglasila se prvi put otkako se saznalo da će njen bivši sa svojom sadašnjom suprugom Katarinom dobiti ćerku.

Kako je navela, ona smatra da se njihov sin Aleksej raduje tome što će dobiti sestru.

- Aleksej je mali i ne može još uvek da pokaže prave emocije, ali mislim da mu je drago. I treba da mu bude drago, ipak je to sestra, treba da joj se raduje i da sutra provodi vreme sa njom - rekla je Marina.

Instagram screenshot / gagicmaeva
Marina Gagić

Ona se osvrnula i na to što je Darko izjavio da je sa svim svojim bivšima u dobrim odnosima, te posebno istakao da je sa njom sve u redu, iako se ne slažu kao Ana Sević i on.

- Neka naš odnos ostane baš kakav jeste sada. Za sada smo u normalnim i dobrim odnosima i tako će ostati sve dok su obe strane za tu opciju. Samo treba da se zadrži ovakav odnos. Ne da se preteruje, nisam za tu opciju, ali da komunikacija bude korektna zbog deteta. Ništa više od toga. Sada viđa dete redovno i sve je najnormalnije - ističe Marina.

ATAImages/Antonio Ahel
Marina Gagić, Darko Lazić

Ona se osvrnula i na to što je prošle godine ispao skandal oko toga da li je bila pozvana na Darkovo venčanje ili ne, te je tada iznosila razne priče u javnost. Međutim, sada o tome nije želela da priča.

- Nisam bila ni pozvana, to je normalna stvar, ne bih ni išla, moraju da se znaju neke granice. To je Anina stvar i neću da se mešam, u svakom slučaju svima želim sve najbolje i neću opšte ništa loše da komentarišem - zaključila je ona za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike