Jovana Jeremić ponovo šokirala objavom: Imam brkove kao muškarac! (FOTO)

30.05.2024

19:12

0

Voditeljka sve nasmejala

Jovana Jeremić ponovo šokirala objavom: Imam brkove kao muškarac! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATA Images/A.A.

Jovana Jeremić je vrlo aktivna na društvenim mrežama, te deli skoro svaki momenat svog života. Osim toga, poznata je i kao osoba kojoj nije neprijatno da govori ni na jednu temu, te se sada bez stida slikala na stolu za depilaciju, dok je čupala obrve i nausnice. 

- Imam mnogo jak koren. Ali bolje je zato, lakše je skinuti nego nadomestiti. Teško je nadomestiti kad si ćelav. Samo čupaj! Imam brkove kao muškarac, kažu da su to najopasnije žene - pričala je Jovana dok joj je kozmetičarka radila depilaciju. 

Instagram printscreen/jovanajeremic
Jovana Jeremić

- Čuvajte se brkate žene i ćosavog muškarca - napisala je ona u opisu pomenutog videa. 

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila da ima nove želje, te njen naredni poklon košta više od 100.000 evra. 

- Jao to sam razmišljala... Porše! Porše Macan! Ja ovde moram da kažem šta hoću, jer dobijam sve. Crni, razmišljam crveni, lakovano crveni onaj ferari ili crni - crni ipak. Ne znam, dvoumim se, ali bih crni. Da možda koža unutra bude drap, onako moćno mi je. Ne znam, to mi je super ali, moram još malo da savladam da ga ne očešem. Kuku mene! - kazala je za Mondo, pa dodala:

- Koliko je za Porše jedan retrovizor? Eto, rođendan 25. oktobra ide, ko hoće neka se isprsi. Ja para za to... Neću da kažem da nemam, uvek imam, ali neću. Auto treba da dobijem kao poklon.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike